Förälskad

Piuh! Har precis satt i mig förrätten av kvällens trerättersmiddag och jag är redan mätt! x) Känns liiiite kämpigt att det är två kvar. Kvällen ser ut att få lite ändrade planer vad gäller mötesplats men det bli nog bra ändå :D 

Idag så hann jag inte hem till L innan M ringde och ville ta en fika på wiran, det gick dock inte så bra då det var smockat med folk när vi kom dit! snyft. Tog istället en liten sväng på stan innan dom drog igång city-jamet. Hittade en herrshorta- asmjuk :D, en ball kofta(?), en tisha och en hatt på hm för lite pengar och lite annat smått och gott, bla. en ny hudkräm, ;]
så nu har jag en sån där jag-är-så-nöjd-för-att-jag-har-shoppat-känsla, dessutom så kommer kvällen att bli kul också, life is good again i think :) Jag och L övergav M dä hon stod och fotade i kylan på alla skid/snowboard åkare, och drog hem till moi för choklad, chips och film :D mysss. Är nästan klar med no-shiten också, yey!

honeyponeymoneyhey! ♥

btw, hittade även ett par underbara kilklackar på hm som jag blev förälskad i. Frågan är bara om jag har lust att lägga tre hundra spänn på något jag kommer att använda kanske tre gånger? men ja, dom var ju så snygga!
Åh nej, dom finns i vitt/träklack också! hur gör jag nu? x)



Pluggish is tha haousss

Godmorgon mina små bloggläsare. :)

Vaknade riktigt tidigt imorse, väldigt skönt fakltiskt då man känner att man inte har sovit bort halva dan, som vissa andra ;) Har hunnit med ganksa mkt. bla. läst ca. hundra sidor i svenska boken (vilket skulle ha varit gjort till förra veckan x) menmen) fixat mig, ätit frukost m.m hehe okey då, kanske inte har hunnit så mycket mer, men det känns så! Sitter i varje fall nu och pluggar med hemtentan - sexualkunskap. Visserligen är det bara fyra frågor, men dom är såpass breda att man kan skriva hur mycket som helst! Så jag har iallafall börjat, men i vilket fall har jag tagit en liten paus nu med gräddkolapolkagrisstång ;)

Planerna för dagen är:
  • Jobba undan lite plugg
  • Städa här hemma [ x( ]
  • Träffa Lolleliboo, vi har inte setts på hurlängesomhelst
  • Försöka hinna ner en sväng på stan och kolla på cityjam:et innan det är slut ;)
  • Vi skulle visst ha gäster på middag här ikväll, så -äta :D
M.m. ;P Rolig dag va? ;D ♥

asg

Efter att ha studerat honom var det uppenbart

Bokhandel, Örebro universitet

Det är lång kö i bokhandeln och två tjejer ~20 i kön står och pratar med en kille ~20 som de verkar känna sedan tidigare.
Tjej 1: Så det är därför du valde det programmet? För att det är mycket tjejer?
Killen: Nej, är du dum?
Tjej 1: Nej, jag är inte dum, jag genomskådade dig, din jävel!

 

Älska tjuvlyssnat!


Take a picture, it lasts longer

Jag har tänkt på det här med kort ett tag nu. Alltså sådana där `riktigta` kort, ni vet med en kamera, inte pappas plastkort höhö. Nejmen, av någon anledning så om man kollar sig själv i spegeln och kanske att man någon enstaka gång tycker att man är så förbannat snygg att man vill ta kort  (såklart att man vill ta kort när det händer så sällan?;] ) Men iallafall! Till saken då; När man nu är så snygg i spegeln och rycker fram med kameran så blir man aldrig ALDRIG, lika fin på bild som i verkligheten. VArför?! Oftast så får man något uddaplågat uttryck i ansiktet eller så ser msn inget pga. ljus m.m.! Eller är det bara jag? x)

I´m still alive

Fredag. Jag överlevde med relativt mycket kraft i behåll tror jag :) Ikväll väntar hemmakväll. Ganska ovanligt för mig tror jag, men jag ska ju somsagt försöka att sakta ner mitt liv lite ;P Ni fattar kanske inte så mycket av vad jag menar menmne. ♥

btw. Jag är sjukt irriterad på Olle (vår världelösa mentor) som aldrig tar tag i saker. grrh!

Moovie

Efter lite kikande på olika trailers på nätet så har jag blivit väldigt sugen på att se lite svenska filmer för en gångs skull. - Hatar dem i vanliga fall xp. Helst några av dessa:
  • I taket lyser stjärnorna
  • Linas kvällsbok
  • Säg att du älskar mig
  • Patrik 1.5 
  • Låt den rätte komma in
  • Fjorton suger
Och fler ;p menmen, man får väl ta en i taget ;) ♥

Mitt i inlägget

Godmorgon på er!

Gårdagskvällen var trevlig, den med ;)


Buhu x 3000, har kikat igenom en viss F´s bdb med bilder från i somras = Stor saknad, jag börjar nästan grina :´( buhu, nu måste jag ha glass.....


Fade to black - Apocalyptica


Gårdagen, gymnasiegrubbel och dagen

Kvällen ser ganska annorlunda ut mot vanligt. Eller förresten så har hela dagen varit annorlunda, nu när jag tänker efter ;D
Mer hann jag inte skriva förrän Miri dök upp vid dörren. hehe.

Iallafall, gårdagskvällen tillbringades med en random pojke ;D Var lite skrajsen att bara gå hem till honom när vi aldrig träffats förut, (behöver jag säga att han var M´s kompis och inte min? ;) ) Men det slutade bra, han var skittrevlig och rolig, edt är alltid kul att träffa nytt folk. :) Dessutom var gårdagen annorlunda pg.a. Att jag var genom lycklig hela dagen :D Ashärligt! Lite förvånande var att tillochmed grabbsen i skolan märkte att jag var ovanligt glad..

Iallafall i dag åkte jag F + Mumsen till Skvadern för att kolla in deras öppet hus :) Jag tror att jag är lite kär i den skolan, att jag ska söka dit har jag nu bestämt mig för. Dock vet jag inte vilken linje; natur vs. estet? Ganska stor skillnad! Och eftersom att vi inte har någon syo på våran skola så har vi ju inte fått så mkt. praktiskt hjälp med att välja heller, men som tur var så fick vi träffa syon på skvadern så nu känns det lite bättre :) Vi ska få komm dit två dagar och testa på linjerna också, vilket känns väldigt bra :)

Innan vi for hem gick vi och fikade på barista i sundsvall, allt var supergott! Tog en snabbis på stan också, med betoning på snabbis, så någon tid för letande fanns inte precis. ;p  Dock hittade mamsen lite grejjer till lillebror men (mohahah) han gillade dem inte så gissa vem som fick dom då?! Tur att han är lång och att jag har en pojkes figur, för nu har jag ett par nya übersnygga baggyjeans som jag har letat efter hur-länge-som-helst, och en ny gul collegetröja :D tackartackar.

Piuh, så har man uppdaterat lite här då så att ni inte känner er helt bortglömda!
pusspuss♥

Love Lockdown



Man kan ju inte säga annat än att killens senaste platta är great!

Tjena tanten, sitter du här och stickar?

Eftersom att jag idag har fått reda på att vi har tre prov nästa vecka, varav 1 är det nationella provet i svenska - tala, Så skulle det kännas ganska skönt om jag åtminstone kunde jobba undan endel saker den här veckan. Tex. Så måste jag sticka klart en halsduk som aldrig vill bli klar, på två dagar om jag vill höja mitt sista betyg ur grunskolan i slöjd. Sedan så vore det bra om jag på något sätt lyckades få lite tid till att läsa ut den svenskabok som jag ska göra en läslogg om - Förnuft och känsla, Jane Austen. Av detta kanske ni kan gissa vad jag ska göra ikväll ;) Eller som Miri sa; M säger:
haha okej ;D   men det är mysigt, du ska ta på dig glasögonen lågt ner på näsan och sitta med en pläd också så blir det typ mormor-style xD 

Hehe, våran msn humor är bäst! *inte*
 
Som tur är så är man ju tjej så att jag kan göra två saker samtidigt ;) Att sitta och sticka. endast, i två timmar låter inte så kul. Men att sitta och kika på film och dricka varm choklad och sticka, låter däremot mkt. roligare. Eller hur?

Nu ska jag nog följa näsan ut i köket mot maten tror jag ;) See ya ♥ (det måste jag ju få säga, eller? ;] )


Uppsträckning!

Nej nu! Har kollat igenom lite av bloggen (det brukar jag aldrig göra annars) Och mygosh vad jag skriver...hemskt! Stavfel, ickeextsterande ord m.m. överallt! Skärpning alltså. Ni får väl säga till om jag glömmer bort mig ;) Det är inte så lätt att ändra på sig.

Puss

Hey you all :D

And I´m back in business, you have missed me right? ;)

Närå, men eftersom att pappa lagt in nåt virusskydd på min data så blev den väääldigt seg, så jag har inte riktigt orkat vänta fyrtiofem min för att komma in på webblogg.se. Men nu! Har jag lyckats knäcka koden till deras data som är tio gånger snabbare än min, mohaha ;D

Så, troligtvis lägger jag upp lite inlägg under kvällen, stay tuned ;) ♥

(ush vad hemskt jag skriver, med en massa engelska uttryck m.m, ska försöka sluta med det, sorry!)

Onsdag, 090114

Det finns hopp om livet ändå ;] Jag vet inte riktigt vad som hände igår. Det var så mycket bådeoch. Pendlade hela dagen, men framåt kvällen blev jag jätteglad (träning) och jääteelak (ang. blogginlägget). Men ni vet hur det är, ups and downs.
Idag! Har jag varit med bästaste Miranda, så underbart att vi äntligen tog oss i kragen och sågs, (bla. en av anledningarna till att jag är bättre idag ;D <3 Snacka om att man blir glad av att umgås med henne) Vi åt bla. kladdkakautankakaosmet med J, sedan körde vi ut honom (hehe ;D) och Snackade loss. Vi hade ju lite catching up to do, somsagt. Och eftersom att vi är som vi är så tog vi såklart upp gitarren i sängen efter ett tag och satt och spelade/försökte spela/sjöng också. Underbart mysigt :)

Ikväll tog jag en svängis förbi mitt nadra hem och lånade lite bookies :D Bla. 3st Jane Austen´s till svenskan, som jag nu tänkte ägna resten av kvällen åt. Dock lånade jag också hem lite anrda böcker så vi får ju se vilken som "vinner" ;) Btw. appropå skolan så hade vi dubbeltimma med sexualkunskap idag. vilket gav upphov till gaaanska så många asgarv där längst bak i klassrummet, jag och cho fulade oss trasiga xD Btw. NÅGON borde göra bättre filmer, än de som är tecknade och för tio åringar ;)

Yaop, thats all i guess :) ♥

Skrivkrampsrivkdampskrivkamp!

Jag har väl skrivkramp eller nåt. Eller nej, det har jag inte jag är bara så jävla less på alla i den här stan! Så jag vet inte om jag vill dela med mig av vad jag tycker/tänker/ochså. ;(  Allt är bara plastig yta,- hård, platt, knappt så att dem glänser, oböjlig och fullständigt transparent. Fyfan. Är ingen ärlig, går ingen att lita på?!

First Love



You'll have to say  You were the sex dream of my magazine 
You blew my mind like noone of the human kind
You were the only one i could ever speak
This secret language between us and the sheets

You made my mind and body so hot
You sent this wild child into a lady by night
And when i met you long ago I was so alone
My heart was beating so fast I had to write this song
And it goes
You make me feel so beautiful
It's like the sun is always shining when you are in control
You are my Mr. Mystery and
There's no way I can explain the way that you make me feel
Late night lovin' on your balcony
I'm feelin lovely at the knees who thought that would be me
You lift me up to where I wanna be
You make everything so clear I can finally see
You are the one that I always thinkin' bout
My first love that I made this song about
You know me well and you always make me feel
Like i'm the one and I know your love is real
I love it when you whisper in my ear
You say the sweetest things that I wanted to hear
I never thought I could feel this way
And when I leave you in the morning I think of you all day
I feel so peaceful after we make love
I'll lay with you forever just like the sweetest joint
And the whole worlds around us stops and stares
It feels so good to fall asleep knowing that you are there
Come on
You make me feel so beautiful
It's like the sun is always shining when you are in control
You are my Mr. Mystery and
There's no way I can explain the way that you make me feel
And when you left me out this day
I though you will come back anyway


Ya don't? Ya don't? Ya don't?
But that's ok I ain't gonna fall
I gotta get up and roll thats the way you want it
And I won't help it
I'm off to search new love with my chance I might find better
I can make sure you will only bitter
And with the time you don't have to say it
Damn I wonder why i broke up with that fuckin chick
Now we're wasting all of this time lookin for girls to hit
You are the one that I always thinkin' bout
My first love that I made this song about
You know me well and you always make me feel
Like i'm the one and I know your love is real
I'm so alone, I can get her phone,


I can call her back and ask her to take me back

Girl: Hello?
Guy: It's, it's me
Girl: Yea so?
Guy: I made a huge mistake
Girl: Uh huh yea you did

Ya don't?, ya don't?, ya don't?, Ya don't?, ya don't?, ya don't? Ya don't?
Haha, jag vet att det är jätte mkt. text, men den är bra :D

Lipstick djungle

Well, inte vart det värt at skippa ett hett bad för. Känns som om det är nåt man sett förut.

Anyhow, goodnight loves!

Supermassive black hole

Om mitt liv hade varit en film hade jag velat ha den här låten till soundtrack,

Hello planet earth come and save me

Även fast alla andra verkar ha glömt bort mig så hade ju min kära moder inte gjort det. När hon kom hem hade hon med sig *datatata, trumvirvel tack!* maraboue daim :D taaack ♥


Nu till nåt helt annat: Som bekant så ska ju jag söka till gymnasiet inom tre veckor (hjälp!!) Men jag har inte valt än, och nu upptäckte jag att om man väljer estet tex. så får man bara välja en inriktning, nu alltså! Jag trodde inte att man valde inriktining förrän andra året, hur sjutton ska jag göra nu?! häljphjälphjälp!

Craving needs

Dock har jag ingen aning om vad "cravings" betyder, men det känns som om de tär det jag har ;D Är sjukt sugen på något sockersöttklibb, typ highschoolmusical3 (att dom lyckades dra ut på plågan en tredje gång är ju ett underverk bara det. ) piggelin, mandelmassa, iskall cocacola och ni ve de där små tablettaskarna som är så goda? GE MIG alltså!


Hur kan `hemlängtan´bli `homesick´när man översätter det?!

Är det inte typiskt att jag precis har varit utomlands och missat några dagar och nu är jag sjuk och missar ännu mer? Nix, typiskt för mig är det nog inte om jag tänker efter, Som ni kanske har märkt så är jag hemma idag *döden* Men imorrn! Så SKA jag gå, oavsett frisk-tillståndet ;) Kan ju inte missa träningen då det är en cup till helgen och jag har inte spelat på nästan en månad (omg!)

Btw, rubriken har inget med inlägget att göra ;) ♥

Not in the mood for you

Ush, huvudvärken slog till med full kraft och vägrar ge med sig. På väg hem från donken började dessutom halsen klia/göra ont Lollo är oficiellt en smittare! bläääh. Det enda jag orkar göra och som lindrar the pain det minsta är att lyssna på musik. Så det bjussar jag på







Samtliga vilka jag känner att jag vill köra på kulturveckan. (hehe, det är nu ca.7 veckor dit och jag börjar redan tracka er, hehe!) Åh just det, ännu en nackdel med mig när jag är sjuk, är att jag börjar bete mig som en treåring. Ska promt ha sugrör som jag sedan sörplar med, Känner mig jätteliten och vill ha uppmärksamhet, m.m m.m. Suck, detta gör att hela familjen efter ca. två dagar hemma är redo att sälja mig på blocket för en tia, men själv tycker jag bara att det är kul, som den treåring jag är. höhö.

Lite hjälp här då kanske, vilken låt gillar ni bäst?

blahablahablaha

Okey, gårdagen: Tillbringades med E, tog en sväng på bibblan och gick sedan hit hem och gjorde kladdkaka i micron och te :] Satt och pratade och hade det mysigt. På kvällen kom L förbi så drog vi runt halva stan på spark som det kändes, men det hände inget speciellt elr. roligt ;p Haha avreagerade mig ganksa rejält på hemvägen om en sak, stackars lollo. yepp, sen hände inte mkt mer ;p hon sov över här och idag har vi segat oss + en liten sväng till donken eftersom att de har sänkt priset på sina cheeseburgare :D *överlyckliga* hehe. Känner att jag börjar bli sjuk, borde nog lägga mig nu :p


Att länka eller att inte länka, det är frågan..

Åsså var det ju det här med att länka. Till de man känner, till de vars bloggar man läser, eller bara för att holla koll. Själv är jag så att jag helst inte vill bli länkad, för att jag inte vill att folk som bla. går på skolan (hehe) ska kunna hitta hit och läsa vad jag skriver. Det här kanske är lite dubbelmoral då jag faktiskt vill ha många läsare, fast på ett sätt inte - jag vill ju att folk som inte känner mig ska kunna läsa och kommentera utan att döma. Att få en såattsäga objektiv bedöming. Om ni förstår? ;) Iallafall, till kärnfrågan Vad tycker ni om det här med länkar, vill ni att andra ska länka till er?

Bara så att ni vet så om ni vill bli länkade härifrån så kommentera bara eller något. :) Att länka till andra har jag inte något emot. Så länge jag gillar eran blogg alltså ;) höhö.




Melissa Horn - Långa nätter

Here you go darling ♥



Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
Hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan.

So much for that

Attans också såklart så ska ju internet börja dampa preciiiiis den dan som jag skulle vara aktiv ;( vi får ta det en annan dag heller. Förresten verkar ni på något magiskt åh-så-telepatiskt sätt ha hittat tillbaka hit ändå ;p
So, take my apology (stavning?? x) ) Lets make it up some other time! ♥


Twilight

Av rubriken kanske ni kan gissa vad jag, E och L gjorde igårkväll? Yes, vi var och såg Twilight som gick här i stan. (Konstigt att de nästan inte hade någon reklam överhuvudtaget om den?) Vi lyckades komma in såpass att filmen redan hade börjat, kön var gaaaanska så lång och seg ;)
Filmen var bra, dock inte sådär underbar-jag-måste-se-den-bra, men bra. Det var en sån film som man går och tänker på dagen efter av. Eftersom att jag har läst två av böckerna innan så blev jag lite besviken på hus dom hade gjort det, som alltid när man läser boken innan, Om ni inte har sett filmen än så läs inte böckerna innan! Så stackars L&E fick stå ut med mina kommentarer under filmen ;) -Nej varför gjorde dom så?! - Men det där händer ju inte nu? - Whath!! :O m.m. hehe. Dålig ovana. Fast Louise som inte hade läst böckerna innan satt helt trollbunden :]

Men bara så att ni vet så är böckerna mkt. bättre än filmen ;] ♥
Fick världens lust att läsa om dom nu, dessutom har det ju kommit ut två till ;o Tror att det får bli en sväng till bibblan nu ;) See ya!


Aktivitet liksom ;)

Så tänkte jag då börja min überaktiva dag ;D Ska vi säga att jag uppdatar minst ett inlägg i timmen så länge jag orkar?! ;) Får se om det gör någon skillnad.
Btw! Igår var en väldigt viktig dag, kom ihåg det -> 090109 ♥


Wiewers

Men shit, här är man borta en vecka och redan har nästan alla läsare försvunnit ;o Imorgon ska jag uppdatera som fan och se om ni kanske kommer tillbaka igen ;) ♥

Hello Sweden :)

Nu är jag tillbaka igen, som ni kanske märker ;) Efter åtta dagar utomlands i vackra puerto rico, gran canaria för er som inte visste det ;p Istället för ett låååångt urtråkigt inlägg om min vecka så lägger jag nog upp lite bilder ist.
Kan ju sammanfatta det hela bara med att det var jättehärligt, varmt ca. 30¤i luften och 23¤ i vattnet, God mat, och fin utsikt. Men det kändes ganksa ok. att åka hem ändå :) Och att träffa alla idag var skitkul :D (hehe, speciellt att jämföra armar *evil laugh* ;)) Har saknat dom enormt mkt. faktiskt, även fast det bara gått nån vecka. Eftersom att det redan är fredag behövde jag bara gå en dag innan helgen, whoppie lixom ;D

Pics:


påväg till hotellet, de är kö-proffs där bara så ni vet; Den där tunneln hade
kanske 2cm marginal på varje sida, snacka om precision!

vaknade upp till denna utsikt, inte alltför illa va? ;)

Poolen, überviktigt enligt ML

guanabara park =)

köpcentret i Puerto Rico

Och här är Puerto rico, stranden.

Mega träd ;p En person räcker knappt upp till där de börjar grena sig ;)


Nu räcker det tror jag ;P
Puss

Goodbye Sweden

Hej!

Nyårsafton var super! Precis som man alltid vill att den ska bli. :D Kan dra en liten snabb resumé:
Först var det trerättersmiddag här hemma med massor av folk, runt 20 pers :) Sen drog jag och F hem till henne och fixade lite inför kvällen som skulle fira med vännerna! Efter ett tag började droppa in och festen (? kul var det iaf. ;) ) drog igång. Vi dansade, snackade och myste på fram till tolvslaget då vi gick igenom denn mööööörka skogen med ett flertal fallgropar ;) Så, vi pulsade fram där och kom tillslut upp till vindsnurran och utkikstornet, där var vi inte ensamma! runt tjugo bilar och fullt med folk. Vissa galningar sköt raketer rätt in bland folket menmen :p Vi tittade ut över den glittrande staden med fyrverkerier exploderande överallt och vännerna tätt omkring :] Vid tolvslaget skrek vi såklart gott nytt år och öppnade "skumpan" hehe ;D När vi sedan trillade ner för backen hem till F igen så drog vi igång singstar, abba. Gissa om det var kul när killarna skulle sjunga ;]  Vid halv två kanske, så kom skjutsen hemåt. Väl hemma åt jag upp min efterätt som vi inte hann med då vi skulle iväg ;P Myste på lite här hemma en stund i värmen innan natten :)

I år har jag inga nyårslöften, jag tror inte riktigt på sånt där ;) Vill man verkligen förändra något med sig själv är det väl bara att göra det? Men en sak har jag bestämt iallafall; Det här året ska gå i Kärlekens, Vännernas och familjens tecken! Inte i tankarnas, funderingarnas och pluggets tecken, som 2008 lite gjorde. Och hur perfekt är det då inte att påbörja året tillbringandes med vänner och att sedan första veckan åka utomlands, nåt jag älskar, med familjen? huh :D

Imorse hade jag ställt klockan (ajaj!) På halvtio då jag inte ens börjat packa inför puerto rico resan! Skrev snabbt en liten packlista (hihi jag gillar listor ;) ) Och nu, äntligen, är jag klar med packningen och jag har en timma tillgodo :D Har tillochmed hunnit ladda in lite fler låtar på mobilen ;) Tyvvär är jag verkligen urdålig på att packa, jag tar alltid med mig för mycket! Tunga väskor börjar jag nu bli van vid ;) Och nu, mina vänner, är det snart dags att dra. Fatta vad jag längtar!

Troligtvis så lär det ju finnas något litet internet café därnere, om inte så ses vi när jag är hemma :D
otróligt mycket kramar och sånt till er som ska vara kvar här i kylan ;] puss ♥

 
Mini!   i början av -08





RSS 2.0