förläng livet litegrann

If you can't beat them, join them

Buss, Göteborg

Några fjortistjejer har lagt upp fötterna på sätena. Bussen stannar på en hållplats och en tant ~70 kliver på. Hon betalar turen och ser sedan på tjejerna.
Tanten (högt till chauffören): Får man ha fötterna på sätena?
Busschauffören (leende): Ja, idag får man det.
Tanten blir stum och går därifrån. Hon sätter sig på platsen bredvid tjejerna. Efter en liten stund lägger hon också upp fötterna på sätena.

ärligt snott härifrån


I like good movies with silly actors

Tack! Äntligen en kväll som inte slutar med att man går och tänker "fan jag skulle ha gjort nåt annat istället" 

I lajk my homies very much! :) <3

Oh my gadh

Jag tömde min inkorg inatt :O
helt otroligt
över sjutusen minnen
sedan alla hjärtans dag
aaaaah vad har jag gjort!?
tur att vissa viktiga är sparade iaf.
tom mobil </3


sighdf3v238

damn it! Vaknade upp värsat pigg och glad för en gångs skull, gick ut i köket och kidnappade några kakor, la mig i sängen igen med den bärbara. kommer på att jag kanske ska kolla på firstclass om kemiläraren har skrivit något om hur det gick på formelskrivningstestet i fredags, så jävla kul att jag fick värdelösa 10.5/36 rätt!!! Kan man välja bort kurser? kemi suger -.-

snabba dig lite vaaaaa?

Jag tycker inte om att vänta, saker får gärna hända nununu ;P att vänta är...som ett slags tråkigt mellanrum i tiden, helt meningslöst. x)

.

jag saknar dig

en bra hårdag

Godmorgon!

Jag älskar lördagsmornar har jag kommit fram till :D för då har det bara hunnit gå en kväll av helgen och man har det mesta kvar =) Idag te.x. ska jag springa ner på stan och köpa en bok ^^ sedan bara ligga och ta det lugnt i sängen med lost, gosekatten och boken :D <3 Tycker alltid att det är skönt att bara ligga hemma och chilla på dagen om man har nåot roligt inplanerat på kvällen,- party! (:

Nix nu ska jag nog klä på mig ;) puss

running out of patience

Alltså, jag älskar människorna men...hur meningslöst får det bli på en skala? kul liv, kan nån sätta eld på skiten så det brinner lite eller? godnatt!

Men kom igen!

Nu har båda mina sänglampor lagt av. kul -.-

we looove it

jabbadabbadoooo! :D Jag är ledig imorrn! Life is gooooood :] Btw så har jag hittat stället som gör världens godaste varma choklad! :O it´s like heaven <3


YEs!

Wohoo, vill bara tillägna ett litet miniinlägg om mitt matteprov som jag rockade på, yes! Tack du-som-är--ödet-eller-nåt! :D

sen ska vi absolut inte nämna kemin. Gör det inte bara. punkt

TACK för att vissa är så bra att dom kan sätta ord på hur det känns!

"Jag tror att det är då man fattar att man verkligen gillar någon, när man märker att han eller hon inte försvinner ens när man råkar visa hur konstig man egentligen är."

Sofia Nordin


ser pluggish

Hello Jabba the hutts!

Jag måste erkänna en sak det suger! att inte längre vara en av dom bästa i klassen. Att bara vara medelmåttig :( skolan var ju lixom min grej, det jag rockade på. Och nu känner jag mig sämst :( *buhu självömkan* näe men påriktigt, I dont like it!

Och bara för det så måste jag plugga på riktigt för första gången någonsin = inte bara slänga ett öga på glosorna eller läsa nån nolifertest en gång, utan faktiskt anstränga mig! Jobbigt -.- Som nu ikväll, hade jag helst bara legat i sängen med otaliga kopparvarmchoklad och lost och myst + kryat på mig lite, men nej. Jag måste ta mig i kragen för att kämpa med..matten! kill me.. jag bävar för första gången inför matteprovet på torsdag :(

Dessutom måste jag nu kuta ner på stan innan dom stänger för att lämna tillbaka en jacka, inte kul då jag blir anfådd av att gå uppför trappan till dörren här hemma - bliii friiiiisk...

måste skynda mig nu, puss

 


in sickness and health

hej alla (:

vill ni veta en tråkig sak? jag tror att jag håller på att bli sjuk :( mamma is tha smitta! eller lollo, jag velar lite ;)
halsen är tjock, pannan är varm, lock i örat och ont i huvudetx1000 xP gillas inte!

meen har nu gosat ner mig i sängen med te och lost så nu jäklar ;)

puss

unimportant

Jag känner mig otroligt seg ikväll, som om jag bara vill käka kladdkaka hel natten... eller ben&jerry! åååh, måste nästan åka iväg och fixa det. fast ica är stängt ju! :O nooooo! *sadface*

Idag har iallafall jag och Louisen varit ute och gått åtskilliga km i hettan - smaaart -.- Var ute i flera timmar, innan hon drog hem och jag kirrade en ny soffa till rummet = jag har nu möblerat om. igen xD Blev ganska bra, men jag är inte helnöjd ;P aja.

Imorrn har vi...orientering? på idrotten, diiiieee -.-

nix, nu ska jag gå ut i köket och baka chokladbollar tror jag (jaa?!) om jag orkar..annars krashar jag i soffan (y)

puss

ooh noooo!

Godmorgon gott folk (:

först tänkte jag för en gångsskull skriva ett normalt inlägg, men sen ändrade jag mig.

Och nu vill jag bara påpela att mina tugummin i tugummibollen är slut! :O =(! Så om det finns en vänlig själ därute med några över - donera!



made my day

funny pictures of cats with captions

say whaaat

Är det konstigt om jag har åldersnojja och inte vill bli äldre? helst yngre tack.

coolish ^.^

jag vet att ni bryr er men...

Jag kan ha fläta!! :D

kill me goregeous

jagdörjagdörjagdörjagdörjagdör jag orkar inge mer, du förstörde min dag!

varför blir det alltid såhär för.

geek vs. superficial

Det är så kuuuuul med sovmorgon när man ändå måste jobba historia och kemi -.-

Nix hörrni, nu ska jag gå ch platta håret ovh leka ytlig! Tjaoo

oh my so interesting

Egentligen borde jag ha värsta blogglusten nu när jag har en fungerande egen bärbar och allt, men det känns inte sådär överintressant att berätta om mitt liv för tillfället, då det ser ut såhär: Vakna, buss, skola, buss, mat, vänner/träning, sova. punkt. fun huh? ;) Näe, men det rullar på, men det är knappast intressant läsning, så jag väntar tills inspirationen kommer :)

Numera tycker jag mycket mera om att läsa andras bloggar, så ni som har bloggar (och som har bloggar som jag läser xD) keep going!

Var på ännu en träning och är nästan lika slö i kroppen nu som då ;P Dock trodde jag att jag skulle må ännu sämre då jag är halvförkyld, men det gick faktiskt bra! =) kulkul.

Kan iof. nämna att vi hade en jättekonstig skoldag idag. Eftersom att vi läser i block så har vi en tvåochenhalv-tre timmar lång lektion på förmiddagen, och en lika lång på eftermiddagen, med en två timmars lunch däremellan så att vi ska kunna ägna oss åt eget arbete, träna på något lunchpass osv. Men så idag så hade vi bara ES i en timma på morgonen, och på eftermiddagen skulle vi inte ha någon lärare så vi fick i princip sluta vid tio!? Det kändes verkligen sååå värt att åka bussen ända dit bara för att ha en timme Es? nath. Så nästan hela klassen stannade kvar i några timmar och jobbade på de sjukt stora historia arbeten vi har ;O Men vet ni vad - jag blev klar med hälften!:D Asnöjd, så nu har jag en vecka på mig att avsluta det andra, aaaand it feeeeeels goooood ;D



jag är trött-.-, för din skull cho, ser du brynen nudå?! ;) (jag försökte vara seriös, men det gick inte så bra x))

krampussvises

Höjden av komik

Mot Hässelby, via Dramaten

Gröna linjen mot Hässelby

Tunnelbanetåget har precis kommit in på perrongen och folk har klivit på.
Tågföraren (i högtalarna): Du, kille i jeans och svart keps som precis klev på och kastade en snus på vindrutan när tåget kom in… jag hoppas du bryter ett ben.

funny pictures of cats with captions

funny pictures of cats with captions

Tack snällasnällasnälla sidor som får mig att skratta! xD Jag dör bokstavligt talat av den sista bilden, haha!

funny pictures of cats with captions




American Pie

Nu ska jag var lite myspysig av mig och slänga mig i soffan framför idol med lite varm äppelpaj - det gillas! <3

NOT MY DAY

Det här är sååååå inte min dag!

1. Jag har tappat bort pappas cykelnyckel = crapbajsskit, det är ju den enda cyklen jag använder och såklaaaart så finns det ingen extra nyckel heller eftersom att det är en såndär gammal -.- Sen så var jag ju tvungen att släpa cykelhelvetet hela vägen nerifrån stan hem till mig - med allas blickar på mig, som om dom på alllvar trodde att jag hade snott den!! :c Tydligen tyckte vissa även att det såg skitkul ut, och kommentarade gärna; ouch, det där ser jobbigt ut: med ett nöjt flin - NÄHÄ! #¤&%¤"

2. Jag har ett ton saker jag måste göra, men funderar seriöst på att bara skita i det och träfa nån kul grabb istället -.-

3. Jag har slagit i mina tår i alla möjligt trösklar idag! naglarna är blå/lila nu, fiiiiint!

4. Först ville inte min dator starta normalt (ahmajgadh jag trodde jag skulle dö) men nu funkar den finfint igen, snel dator.

5. Näe, alltså, det mesta har bara allmänt blivit fel idag, men cyklen var fan grädden på mosberget, så den får vara med en gång till: CYKELNYCKELN ÄR BORTAAAA :(


hit me with your wooden stick -.-

jag är så sjuuuukt opepp -.- haft ont i huvudet/feber? hela dagen, halsen känns som en taggig torrboll, jag kan knappt gå ner till bussen utan att typ få kramp i lungorna (bara det är allmänt weird!) Och imorrn är det fredag. Och jag måste packa. oich kolla ikapp på lost (prio nummer 1 jue!). och städa. och hinna få lite sömn därimellan så att jag blir frisk!

urrrk

orkaaaa

men snälla...

lets hit it in the ring!

Wow, Ikväll gjorde jag något som jag själv tycker är ganska så coolt - nämligen hängde med H och boxades :D Och vet ni vad, jag sög faktiskt inte?!

Även fast min sinnesstämning har ändrats ganska rejält sedan jag var där ska jag försöka beskriva det ;P

Först så drar dom igång med värsta fyspasset som fullständigt höll på att ta kol på mig! Sedan börjar den riktigt träningen -.- Allt eftersom att det pågår så kommer jag in i nåt slags flyt och barta känner hur muskelspänningarna lossas, stegen sitter och aggressionerna släpper - Så otroligt skönt! Har aldrig någonsin gjort något så jobbigt/kämpigt/såmycketstyrka/svettatssåmycket men fan vad bra det kändes efter! Hade inte insett hur mycket skit jag hade gått och sparat så nu när jag släppte ut det kändes det asbra! Blev as-pepp och glad, vilket kanske märktes. Dessutom orkade jag äta flera portioner av den goooda maten ^.^ Och att sedan få duscha av sig all svett och sånt, - aaah! Kroppen kändes lika slö som gummi men huvudet var glasklart och jag kände mig full av energi, och det är ju så det ska va! :D Jag vill testa igeeen :D (tur dock att det är en hel vecka kvar till nästa gång, annars hade jag aldrig pallatxD)

haha, jag ser, när jag läser igenom det här, att jag är sådär jobbigt positiv xD Menmen, det är smällar man får ta!

Nu när både huvud och kropp är slut ska jag ta och krascha i min underbart sköna säng =D Natti! ♥

(mina händer skakar så att jag knappt kan skriva!)

regular

Okey, ska jag försöka skriva ett seriöst inlägg då för en gångs skull (fast sånna är sjukt tråkiga, menmen)

Idag ska vi fira Frida som fyllde år i fredags, Grattis! vi gillar tårta! V ivar även på stan igår, hittade en hel del som jag skulle kunna tänka mig att lägga mina presentkort på ;) Dock stängde affären medans jag stog i provhytten - sååå jag hann inte riktigt handla grejjerna x) Men på måndag! Då ska jag även köpa en bärbra data :D *asglad*

Nu tror jag att Louisen ringer på dörren, har knappts setts på hela helgen - Stor skandal! Måste åtgärdas, puss!

A day late

But thoughts they change and times they rearrange
I don't know who you are anymore
Loves come and go
And this I know, I'm not who you recall anymore
But i must confess you're so much more then i remember
Can't help but entertain these thoughts
Thoughts of us together


.

SMÄRTA

typiskt

Åhfysatan -.- Såg att michan hade lagt upp cabaré länken på sin blogg, och.... asså fyfan xP Jag hade hoppats att alla skulle glömma bort det där. Och så finns det på film. >.< Mitt livs pinsammaste timma, tyyyyp. Om ni vill se det enda sevärda på den timman, kolla då endast från 07.50 i ca. 5 min. Två av dom personerna jag saknar mest ♥


heyrubrik

Vi missade nollningen -.- någon var lite seeeg ;) Men kvällen blev skön ändå, tur att någon finns! <3

Haha, hjärta på dolda budskap, huh? x)

Idag blire stan! Ska shoppa upp all my money innan jag fikar upp allt, puss!

say it!

Åh, jag har ingen lust att blogga längre, verkligheten är för bra för att man ska behöva upprepa sig här -.- Update för er som bryr er:....!

-Skolan är bra
-Nya männsikor är bättre
-Gamla vänner är bäst
-Jag är nöjd, det mesta faller på plats
-Nu ska jag och Frida gå och skratta åt Perssons nollning som payback för att han var evil ;; mehe.

Puss

Utifall någon hade missat det (a)

Så fyller jag år idag! :D :D :D Sextontaggare jomenvisst =D


RSS 2.0