jaadu

hello loved ones!

nyårsplanerna är fortfarande vaga (förutom de som sprack -.-) = trist ;( jag vill festa och dansa ju..speciellt dansa, är hur sugen som helst! gimmie tha dancefloor plz (a)

nu är det kortspel på schemat, skoj ;)
puss


freezing

Gosh, nu är klockan efter två igen och jag är fortfarande uppe ;O

Natten till idag blev ganska tokig, men så kan det gå ibland x) Husvagnen är läääskig när man är ensam. Inatt är det så sjukt kallt ute att vi blir tvungna att sova inne (-28grader!) Nu ska jag nog gå och göra mig lite plats (mycket) i sängen, tur att man kan boxas lite llervaaa? ;)

nattipuss




Holy Christmas

oh jeez, helt galet!

Det här är en av de få gångerna jag faktiskt hinner sitta vid datorn under juletider. klockan halv två. en lördag natt. i husvagnen. hehe...

Iallafall, min jul blev förvånansvärt normal och bra mot mina förväntningar, vilket kändes otroligt skönt. Är så härligt att ha hela feta släkten runt om mig också. Dock att vi är så många att vi måste bo i en husvagn menmen smällar man får ta som Niklas skulle säga -.- ...men jag gillar inte husvagnar. dom luktar alltid skumt. suck.

Var för övrigt in en snabbis på rean i östersund med Sara och Erika. Blev inte så lyckat dock x) Var så sjukt mycket folk att jag fick lite klaoustrofobisk känsla och bara gick och höll på pengarna xD hehe.. dessutom tycker jag inte om att shoppa när man känner sig ful.

Men nu måste jag nog sova iallafall. Håller på att ladda alla batterier jag kan inför skolstart och nyårsfirande, hehe ;)

pussgodnatt!

Tomtenissetyp

Hej du :)

Igår var ännu en av de där myspyskvällarna som man mår så bra av :D + Axel är hemma, wiie :D grabben har ju inte varit hemma på nästan ett halvår, och vi har saknat honom! ♥

Oturligt nog så ska jag ju packa mig in i bilen om några timmar för att bege oss upp till mrrmrr :) Där heeeela mammassidaavsläkten är. Galet kommer det bli, men mysigt, älskar ju nästan allihopa oh ett gäng paket sitter ju aldrig fel ;D . Meeen ja ska ju träffa Sara♥ och Linnea också, så lite fest blir det säkert också ;)

Dock så har jag 173 paket att slå in innan, väskor att packa, sistaminutenklappar att köpa och en massa annat att göra! Så otroligt skönt det ska bli att få sätta sig i bilen med fetaste boken sedan spår jag x)

GOD JUL på eeer!


<3

Jag saknar mina vänner ikväll, where r u?

Bebis kom hem nu :´(


xmas here we go

Var och "julhandlade" idag med Elsis, blev gansak fail då jag hittade exakt 1 julklapp -.- suck, har fyra stora kvar, blää.

Aja, tänkte ge mitt rum en omgång - det ser sjukt sunkigt ut efter min pluggvecka ;O kläder, skräp och glas överallt...

Sen ska jag nog börja slå in lite julklappar, hihi ^^ börjar äntligen få lite julkänsla i kroppen :D Och konstigt vore väl annar, det är ju bara tre dagar kvar :O galet.

nix I better get going ;) Musiken på högsta volym så kör vi, puss!


jag är BÄST

Oh my, JAG ÄR KLAR! fyfan vad skööönt, nu blire bara njuta av! 7 minuter innan ig deadlinen, det GILLAS!

pusspusspusspå er alla, spread the love!

Söndag

Och idag är det dags för det sista rycket på uppsatsen, fan vad könt det ska bli att få tillbaka sitt liv när den är klar, den har ju verkligen tagit upp nästan ALL fritid ;O gillas inte

Tog en hemmakväll (pluggkväll -.-) igår. Kändes skönt faktiskt :) satt här med datan och fyra skålar/boxar med olika godis :D hehe, thats the spirit!

Nej hörrenini, lika bra att börja så att man blir klar nån gång...

btw, hur kommer det sig att alla sover så otrooooligt länge?! galenskap ju.


ny kategoriii

Jag insåg precis att jag förmodligen inte kommer att vilja skriva så mycket nu på jullovet, jag behöver en paus från allt "måste-relaterat" (även om inte bloggen är ett måste så!) så därför kom jag på vad jag kan göra istället! Nämligen att varje dag lägga upp en lista med dagens "gillar" och "gillar inte" typ. jag orkar inte komma på nåt c00lare namn så, nöj er ;) kan ju börja med dagens dåå :)

Gillar

Att kunna gå och lägga sig igen efter frukost
sourcream & bearnaiechips!
louise&joel
JULLOV (fast det har inte gått in än)

Ogilla

Uppsatsen
kvarvarnade skolstress som stannar även fast det är jullov
att gå genom stan och se ut som ett blockmongo som uppstått från de döda, "hej jag vill gärna återvända dit, NU TACK!"
att jag inte har hittat alla julklappar ;/


ibland kan det vara bra att vara smal

till alla er som någon gång winat om att jag skulle varit spinkig - ibland kan det vara bra! man kan tex. använda revbenen som data-stopp när man har den bärbara i knät!

haha, den ni!

GE MIG JULLOV

Nu kära vänner ska jag göra något ovanligt. Nämligen plugga.

jävla uppsats.

luchaaa

Sitter på skolan, lunchis! Meeen alla är typ borta och jag tränar på min mutliga redovisining, - det går inge braaa x( buuh.

Bilder

Btw, hittade lite fina bilder på Fridas blogg! Tur att hon har en fotogalen sambo ;) nice huh? :)









Vackra va? Det var så roligt att vara med om det här, nu i efterhand, även om jag har klagat lite ;) Hihi, lite fina var vi ju i våra nattlinnen och lingonkronor ;D

miranda; här har du lite bilder jaoo! <3

Turdag?

enligt horoskopet skulle idag vara min turdag - och det var väl bra tänkte jag, med tanke på mattenat. del B, och visst gick det shinyshiny! :) Sen har det snöat också, kallt men gossigt ^^

har pluggat historia i några timmar nu. och gud, viljan att fixa det finns, men inspirationen och så saknas :/ Sååå resultatet är sådär än så länge, har dessutom bara kommit typ en niondel av vad jag borde fixa innan fredag, suuck -.-

men annars äre bra, känner att jag börjar återfå lite av min vanliga energi efter helgens galna sovtider, yey!
nu ska jag slötitta ett program paradise hotel (ja jag är fast, bättre nolifer underhållning får man ju leta efter - haha!) och sen försöka sooova!

puss!

random words in a box

¤shoho ni minimänniskor där ute.
¤Jag är sjuk idag, typ. Min skalle är iallafall full med snor.
¤Fast det kändes som om kemiprovet gick skapligt ändå (snälla katarina ge mig ett mvg dååå (a)
¤För övrigt har dagen gått lite som i en ipren-dimma, hehe.
¤Nu ikväll tänkte jag göra lite övningsprov inför nationella del B imorrn. Shit vilken pluggvecka detta kommer bli!
¤Om jag orkar/mitt huvud orkar vill säga, det brukar väl sluta på msn&fb mest ändå x)
¤Oroar mig lite (massor) över historiarapporten på femton sidor som ska in på fredag.
¤Jag har....en.
  And the big punkt:
¤jag vill ha JULLOV!

peace out

sweet escape

Så var lussandet färdigt, och nu är jag gaaalet trött på en helg med ca. femton timmars sömn istället för de trettio jag brukar sova -.-

nu ska jag fortsätta tampas med kemin en stund, käka middag och kanskekanske ha ett miniharrypottermaraton (: gosigt!

puss

I will make a lovely list of your charms so I´ll never feel alone in your arms

The blue air is up there and could I bring it down,
I'd bottle it up and save it for a sweet summer night
I bought a one-way ticket
Cuz I knew I'd never see the ground

reallyfunny!

hihi, hon är sådär rolig! coolish ^^








lusselellelussebulle

Piiiuff, det är en trött men glad tjej som skriver det här (+ lite ångest över att jag inte skriver historian ist. -.-)

HAr lussat från 06.20-14.20, typ åtta timmar, galet länge! men det har varit kul, alla blir så glada, det känns som om det enda vi har gjort idag är sjungit och fikat ;D haha har fikat typ trettioelva gånger miiinst.

aja, mitt huvud känns som en mosad pumpa just nu, huvudet dunkar och gör ont, halsen river och öronen värker. damn. det är ju två dagar kvar ;O kan inte bli sjuk nuuuuu, huhu.

ska försöka hålla tyst ikväll, vilket förmodligen inte kommer att gå så bra, då jag kommer att umgås med louisebebsen, kanskhe friday/maria/annat folk jag inte har sett på evigheter så att man har mycket att ta igen + rockkonserter, mjaa, bådar inte så gott x) men kul! ska bara proppa i mig lite sockerkikckar och ipren först så!

xoxo


sweet christmas

sitter och vilar mina fötter efter en galen dag med julshopping ;)

Har nu hittat kanske 2/3 av alla julklappar, dock är det de svåraste och dyraste kvar :S hm...försalg?=)

ska nu gå och knyta mig (: måste ju upp så tidigt som fem imorrn för att göra alla snela gummorochgubbar glada med lusse sång ;) sååå då kan ju inte några hinkar honungsvatten och lite sömn göra någon skada! :)

pussgodnatt

p.s. har hittat världens sötaste julklänning, puderrosa tyll med tight liv, det gillas!

blä

hej min kära wine-blogg! historian går bajsigt dåligt att skriva.
heido

TIME

Jag hatar när man har fullt upp hela tiden, och sen när man får några timmar över, vet man inte riktigt vad man ska göra av dem! Vilket leder till att man inte gör nånting, så att man då slösar bort den där värdefulla tiden. shit!

hejsvejs

det är rast. och jag borde plugga. men det är tråååkigt. så jag drygar ist ^^

Svarta veckan

Den här veckan har jag galet mycket att göra, min almanacka är helt fullklottrad! galet

så om jag är sämst på att updatera så vet ni varför, puss!

hej!

hälsar glitterpuffpysslarna! :D ♥

SATURDAYNIGHT

myspystjockiskväll var det som stod på min to-do-liste igår (;
Efter att ha bankat huvudet i matteboken ett par x-antal ggr gav jag upp och hängde med louise på stan, hittade några riktigt klockrena julklappar m.m. :D Efter middan (<3 på helgmiddagar, alltid gotti!) hjälpte jag min kära moder med barnvaktningen då hon hade nackspärr, tyyyypiskt, menmen, trollungarna var ju relativt snälla, men det kändes ändå ganska bra att ha vant av mig lite iochmed boxningen >.<
Blinkade lite med mina valpögon åt papi och fick skjuts till louise så att jag slapp ge mig utn och gå i det snuskiga vädret. :] Väl där hade hon bullat upp med godis, chips och cooooolaaa ^^ <3 Sjukt skönt att ta en sån där kväll när man inte behöver bry sig om hur man uppför sig/klär sig/pratar om/vart man ska/osv x) bara gooos.

Nu på morgonen har jag faktiskt redan hunnit sitta nästan 2 timmar med matten och nu börjar det så smått att gå in -.- Jag är nog lite bortskämd med att inte behöva plugga tror jag, min pluggmoral är nämligen sämst xD meeeen, då matteB är svååårt så lär den ju förbättras nämvärt -.-.... 

pussis

 


*asg*


workout

oooh, jag är hög som ett hus på adrenalin efter träningen :D
riktig mjölksyre träning idag, men det är knepigt, ju hårdare man sliter desto mer adrenalin blir det sen :D kanske inte så konstigt egentligen, men ni vet ;)

den här veckan har gått otrloigt fort och jag känner att jag knappt har haft tid för mig själv, än mindre för det plugg jag egentligen borde göra eller de vänner jag borde ringa! galet, men nu är det helg om mindre än tjugofyra timmar iaf. det gillas :D

pusspuss

Wednesday

Beloved persons, nu börjar jag bli jäkligt less på att plugga. Tveksamt om jag kommer att hålla ut i tre två och ett halvt år till. Och då har vi inte ens kommit in i den här -fan-det-är-sant-lov-och-alla-stora-arbeten-ska-in-shit-varför-gjorde-jag-inte-det-här-tidigare! typ -.-

Aja! Luciakören går framåt! Det kanske blir ett hyggligt framförande i kyrkan och för alla panchisar trots allt :D

Ibland skulle jag vilja ge en varsin Louise till er allihopa (eller, det beror på vilka som läser vissa förtjänar nämligen inte alls någon >.<) man blir så glad av henne! ♥ Always! (förutom när hon är så irriterande lik mig att hon retar gallfeber på mig och jag blir galen...)

nu har jag updaterat! *klapp på axeln*

Godnatt!


RSS 2.0