Tröttdag

Puh, jag är helt slut. Har varit sjukt trött hela dan, sov kanske tre timmar max inatt, sen så blev man ju väkt av pluttinuttiälsklingskatten *ironi gott folk* några gånger som grädden på moset. x) Tror att jag har varit grymt jobbig mot allt och alla också, vilket kanske inte hör till ovanligheterna menmen, förlåt iallafall om ni tagit åt er!
Var superspeedad och hm. galen kanske. På rasten och sedan på fysiken satt jag som en zombie *hejkomochhjälpmig*

Veckan som helthet borde nog inte bli så jobbig, om jag får någon sömn vill säga. , Inga läxor eller uppgifter som behöver vara gjorde på hela veckan. Hade visserligen muntligtspanskaprov idag, men det kunde man inte plugga till så det var ok =)

På fredag morgon ska jag ju till Hufvudstaden också ;) Får se om jag kanske hinner med att inhadla några julklapps när man ändå är där :)

Nu gnäller fadern min om att han vill ha datan, caio for now ♥


Body

Som ni kanske ser så håller jag på att göra om stilmallen helt, just nu är den väldigt...rosa ;) Jag vet inte riktigt om jag är nöjd, kommer väl antagligen att hålla på och peta lite på den då och då så att den kanske bli bra tillslut, eller vad säger ni? :)


4ever

The VeroniCaS
 

helgen med stort h ;)

Tjabba :D

Helgen har för min del varit asabra:D Päronen har varit i köpenhamn så mormor kom och "passade" oss ;) och med henne kom Bästaste <3 wiiiii! Därför som jag inte har bloggat så mkt ;]
I fredags hade Mi litte fest, fast vi blev liiiite sena ;) Askuligt iaf. Dansade så att jag tror att alla fick sendrag i vaderna. hehe. Promenad hem sedan i den stjärnklara natten <3 Igår vaknade vi av att mormor undrade om vi ville vara med och baka lussebullar :] mums. Sedan gjorde vi stan, inhandlade någon julklapp och hade allmänt mysigt. Vi visst inte riktigt hur vi skulle göra på kvällen, för jag ville träffa Mormor lite också, med tanke på att vi ses kanske fem ggr om året :p Så vi var hemma och sällskapliga till nio, sedan drog vi upp på berget :) Kvällen fick ett ganksa snabbt slut dock ;p Stod ute med folk i ca. en timme och frös innan vi masade oss hem ;]
Idag gjorde vi något väldigt ovanligt, vi låg och drog oss och kollade på film i sängen tills klockan var kanske tre, ashärligt :)
Men nu har de åkt, snyft. Dröjer väl några månader tills vi får ses igen, soulmate. Det är så roligt mellan oss på något vis som man inte riktigt kan förklara, varje gång vi träffas känns det aldrig som om vi varit ifrån varann. <3
Ush, nu blev jag ledsen. :/ bäst att plugga elr nåt, ganska bra att sysselsätta sig med när man är nere :P btw. fic mvg på tre grejjor förra veckan *stolt* :)

Every day every night


jahadu

Satt här för en stund sedan, då hör jag hur syster hojtar; Skolkatalogen är ju här! (haha det missade jag x) kutar ut och öppnar brevet *späänning, hur blev jag?!* Och...!








gubbjäveln som tog korten ska ha spö. ...... ...

Hanna needs cookies

Jag är sjukt sugen på choklad!
mjau

Oficiellt

Nu är det ^. Min data Avskyr mig För att jag satt upp en hylla ovanför den:/ Den vill inte vara inne på varken msn elr internet. snyft!

Zombie - Som det ska låta!


Riktar mig lite odiskret till Linnea här då, Kolla på de här två alltså, Det är så det SKA låt ;D Haha kommer du ihåg hur vi lät?! hahahah, fyf*n

Heminredarn tar en paus

Puhi, Paus snälla.

Tänkte ha en lugn kväll men efter middan fick jag världens energi och började fixa på rummet :D Har satt upp hyllor, tavlor, släpat in några fler möbler m.m Men åh så skönt det känns att det faktiskt börjar likna ett rum som man faktiskt kan bo i efter flytten. Kankse att man orkar vara hemma lite mer nudå när man faktiskt trivs.? Well´see.

Har också lyckats få två läxor gjorda, = najs :D Men, det finns alltid alltid ett men *suuuuuck!* när jag rensade runt lite här på rummet då, så hittade jag ännu en, som ä till ett prov, såatt, nu blir det väl lite plugga då. Om jag orkar ;)

Najtis

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Nu har nog snön kommit för att stanna. (bara så att ni vet liksom ;) ) Så, gårdagen då, Gick väl så där på dm:et, förlorade mot aggro-tjejen, vi kan kalla henne butter ;). Vilket sög. Fast hon grinade ändå (wtf ;o ) Aja, sen drog jag och E hem till henne och åt lunch innan vi drog vidare i slasket hem till moi. Ringde till L och sa åt henne att komma över också. Efter middan så skulle vi upp till S men tog en avstickare till J först. :) Vi var inte önskade nånstans kan jag säga. :P De hade  (som de småpojkar de är) stuckit ut nånstans innan vi skulle komma. Meen eftersom att dom inte precis är tysta av sig så höre vi dem på långt håll. När vi kom närmare hade chicken stuckit, fast de andra väntade ;) Sen tog det inte lång stund innan ett regelrätt snöbollskrig bröt ut. JAg tror att vi var ute nästan tre timmar ;o ;D Alla blev nog mulade minst en gång var. Efter ytterligare några timmar var Jag + L säkert hemma och nerkrupna under duntäcket, nattinatti.

Wohoo, så intressant x) Snöbollskriget var kul iaf. ;)

Nu, åter till plugget.


Friday

Hej ni å-så-få-läsare ;)

Denna fredagskväll kommer förvånande nog att tillbringas hemma :) Jag och systeryster tänkte gå och hyra film och köpa litte onyttiga grejjor. Ska nog försöka göra en tidig kväll då DM:et är imorrn, längtar :D

Btw, ni kanske komme rihåg de där skorna jag skulle få (eller inte ;) ) iallafall så tydligen så hade alla andra fått sina grejjer förra veckan, så jag gick till shopen för att höra men då så stod jag inte ens med på listan ;o Sen så hade de inte fått skorna heller utan bara fakturan (.....) jaja, nu har guen som har shopen iallafall beställt dom, surt är väl bara att jag får spela i mina gamla skor på DM.. ;P

Dagen då; Snön kom imorse, spikvindar på vägen till skolan x) Slöjd första timmarna, håller på att sticka något halsduksliknande men vi får väl se vad det slutar som, att sticka är inte det lättaste jag säga ;D Sen vare matte *urk* och tillsist SO, som tur ver ;P Håller på att skriva några berättelser om kinas historia, ganska kul faktiskt (mobba mig inte alltför mkt nu :P) Med snö kommer snöbollskrig och slask, och det hann bli ganksa mkt. av båda delarna innan vi, jag och L var hemma :) Fikade en snabbis innan vi drog ner till wiran där resten av the gang satt :) Blev kvar där i flera timmar innan vi tog en snabbis på stan, Mi behövde litte grejs ;)

Så, då har man varit duktig då och skrivit av sig lite :]
<3

Gratis Mode

Vad är väl godare än gratis? ;) Bli medlem :D

www.gratismode.se/?c=6934

Konsert ikväll

Hihi, med kören :) Kom och kika?

Hej jag suger

Varför VARFÖR strechar jag aldrig efter träningen för, cpont i ryggen baraföratt nu då

BC Jean

Bara lyssna på henne! Fyfan vad bra hon är! Precis sån där röst önskar jag att jag hade. Spelar den omochom igen (hon är orginal artisten)

Buhu

So, Im off :( Till sugstugan.. jahapp. Så det lär ju inte bli några inlägg förrän efter helgen.. :/
Puss hej leverpastehhhj *försöker skriva fjortissaahh* 

Lov Shoppingen

Shoppade ju loss lite grann när Jag hälsade på bästavännen i norr, Tänkte visa lite granna av inköpen, enjoy ;]


Tunika från rut med flera
Två t-tröjor från bikbok, en med längre armar
Ett par raka jeans från bikbok
läppglans och maskara från hm ;]

Like it <3

Allmänt babbel

Frida mobbar mig för att jag aldrig bloggar så jag får väl slänga upp nåt inlägg då ;P

Var och kikade på gymnasier i S-svall igår och är sjukt sugen på att börja på skvadern! Blev smått stum när vi kom in i bildsalen, mumsfillibabba :D Mi sa att jag "lös" när vi träffades efteråt, hihi. Verkar som en asabra skola :) <3 Så nu ska man väl bara jobba upp betygen lite så att man kommer in ;) En bit påväg kan ju vara att få mvg på no provet vi gjorde idag (a) hoppashoppashoppas Var lättare än jag trodde faktsikt, Universum för den som undrar :P

Jag har funderat på en sak, ganska länge faktiskt. Jag tror att jag behöver bli snällare. Har börjat upptäcka att folk undviker mig och så x/ inte braaa, att jag typ stöter bort de jag gillar. ska försöka ha en snällvecka kanske :) Men inte fan blir det lätt x) Ni får väl säga om jag lyckas eller om jag blir alltför retsam ;p

jaja, pussmun

Andas genom mig


...

fanfanfan vad allt blev svårt :/ hur gör man egentligen? vettefan om det är såhär det ska kännas..

RSS 2.0