It ain´t enough

med Oh Laura, en av mina favoriter.

Lips

När L var här här hade vi grymt tråkigt en kväll så då satt jag och kluddrade i paint och upptäckte att jag hade lyckats göra ett par läppar som såg sjukt verkliga ut, så jag tänkte visa er dem här så får ni säga vad ni tycker :)





Men shit vad det krånglade! Aja, nu är den iallfall uppe :)

Måndag

Hej bloggen :)

Tillbaka över natten från släkten, har haft jättekul och så, men det är endå skönt att vara hemma.
Imorgon bär det av till stugan för de där fruktade veckorna jag berättade om tidigare, ingeeeen updaaaaate, b..u..u..u..u!
Fast det är klart, jag kommer ju att försöka blogga så mycket jag kan endå men räkna inte med der :p
Under veckorna i stugan kommer det inte stå still sprecis, även fast kompis S inte ska vara där sorg, hon har alltid varit där varenda sommar med oss sen vi var...mini! Släkt och vänner kommer att byta av varandra med bara någon dags mellanrum, så så mycket lugn och ro kommer det nog inte att bli. Men jag ska försöka jobba så mycket jag kan på brännan endå ;D

Varför är det så att när det väl händer något man vill minnas så har man sldrig en kamera i närheten. Visst, man har ju mobilen, men hur bra är den på en skala? Min ligger inte högt på den isåfall, inte har jag någon usb sladd till den heller :/ Fick värsta vill-ha suget för en stund sedan till alla slags bra mobiler och kameror, födelsedag snart någon?

Imorgon blir det återseende med L &M, gud, så fort jag inte har träffat dem på nån dag saknar jag dem värsta mycket och nu har vi varit ifrån varann skitlänge! Mami och Papi kan ju bara glömma att jag ska hjälpa till med städningen inför visningen imorrn (det är därför som vi är hemma), här är det quality time med vännerna som gäller ;)

xoxo

Ännu en klänning

image19

Onsdag

Hej  :)

Blev lite sent igår så jag hann inte blogga. Iallfall, L är ju med mig hem och igår så bestämde vi oss för att vara lite ovanliga och för en gångs skull inte ha filmkväll, men det slutade med att vi istället inte gjorde så mkt. x)
Idag så skulle kom det en gubbe hit från besiktnings folket och besiktade huset, vid nio! Så det var bara att släpa sig upp och fixa lite här hemma, fast när vi satte oss i vardagsrummet somnade L om på två röda ;) Louise skulle idag komma hem på en snabbvisit från stugan för att bla. hmta kläder och så, men jag hann inte träffa henne! :,( snyft.
Får se vad som händer sedan, so long people!

Tänkte slänga upp en till bild sen btw, så håll utkik :)


Ny kategori; Illustrerat

Här tänkte jag lägga ut några av de massor av bilder som jag ritar, så får jag se vilken respons jag får :) Hoppas att ni gillar det ♥ H

image23
Kan väl lägga ut en bild redan nu på en gång :) En klänning
ritad förhand, och ja, ni ser ju hur den ser ut. Så hur blev den?

Hej bloggen

Är hemma nu igen (fast jag sa att jag skulle vara borta i princip hela sommarn ;) ) Fast jag åker på torsdag igen så det blir bara en snabbis.
Vännen L hängde med hem efter att hon+familj varit och firat midsommer med oss i stugan. Skithärligt btw. säger bara irländsk julafton ;)

Eftersom att vädret var....dåligt. idag så drog vi på stan istället för bechen som det var tänkt. Blev en riktigt lyckad shoppingtur, hittade ett par skitfina skor och en kjol m.m. L hittade ett linne trorja. Kan försöka lägga in nån bild senare. Träffade även S som vi tog en fika med, eller cola i hans fall.

see ya later, alligator
in a while, crocodile ;D

btw, mina naglar är karamellrosa nu <3

Sex and the city maraton

Wihoo! Såg precis i tidningen att det är SATC maraton ikväll, nice! Börjar klockan sju. Ska försöka ragga upp M (inte moppe-pojke-M utan M som i MAria) för att höra om hon vill se med mig (a) :]


jag ska flytta!

Det gick ganska så fort, att rycka upp mig alltså ;)
Men vill ni veta en glad nyhet?! Jag ska flytta! Inte till någon annan stad utan till en lägenhet (vi bor i villa nu) som ligger ganska så centralt. Det ska bli jättekul men ganska så läskigt också. Egentligen borde jag väl ha vant mig vid det här laget, vad är det, femte gången jag flyttar kanske? Men då har det varit en helt annan sak, vi har flyttat från stad och vänner till något helt nytt, nu blir det som tur är bara en ny lägenhet (haha vad kul man kan vara ;D ) Jag tror att det kanske är för att jag inte precis har de bästa erfarenheter från att flytta som jag tycker att det är läskigt. Förhoppningsvis så tar den här flytten udden av de "dåliga".

Redan den första september får vi tillträde till den, så det är snabba affärer som gäller här ;) Redan igår var det en tjej här och fotade inför det att vi ska lägga ut det på nätet. läskiiiigt, att helt okända människor ska kunna kolla in i mitt hus, aaa! Så bara så att ni vet så kommer ni som läser det här att höra ganska så mycket om den kommande flytten :) Ni kanske tillochmed har lite tips på vad man ska göra inför en flytt, typ packa smart, vad man ska tänka på och så?! Skulle verkligen uppskattas :)



MVH Flyttfågeln <3

Tråkiga nyheter

Hemma igen efter en härlig dag på stranden :) Hade dock lite svårt att ha riktigt kul, när jag tänkte på att det var sista gången vi sågs på nästan hela sommarlovet, så på slutet blev jag riktigt depp och satte mig och läste, funkar alltid. Var ett ganska litet gäng idag (tyckte iaf. jag) bara 5-7 stycken. Fick skjuts hem med snela M, det är helt ärligt förtvivlat att jag nu inte kommer att träffa dem på nästan hela sommarlovet förutom några tillfällen då och då :,(

Sen så är det en annan sak, jag kommer inte ha möjlighet att blogga lika mycket när vi är i stugan eftersom att jag då inte har tillgång till varken internet eller dator, så de enda gånger jag kommer kunna göra det är när vi åker in till "byns" bibliotek. Snyft där också alltså. :(

Ush vilket deppigt inlägg det här blev, jag är ju egentligen inte en deppig person. Det känns bara så tråkigt att inte få träffa dem. Får skriva ett lite roligare inlägg sen när jag ryckt upp mig lite :p

<3


So long bejbis :)

Nu bär det av till beachen för att jobba på brännan lite :) Sista dagen med vännerna innan jag drar iväg till stugan i fem veckor eller mer :(



<3

Åh nej :/

Gah! Hade fått en stor choklad fläck på favoritshortsen (jeans) och när jag nu skulle ta på mig dem var jag nästan tvungen att lägga mig på golvet för att få igen knappen, snyft! De har krympt :(

Godmorgon bloggen

Eller god förmiddag kanske man ska säga ;p Man känner sig så utvilad när man har gjort en lång natt såhär :)
Hur ser era planer ut inför dagen då? <3

Godnight sweetheart it´s time to go....

Näe hörrni, satte mig och skulle kolla på MR men jag pallade inte, var tydligen inte på humör för en sån film ikväll. Istället tänker jag ta den lilla dvdn och krypa ner i sängen för att se på John Tucker Must Die :] Kan behöva en tidig kväll efter så pass många sena ;)

nighty,nighty <3



Style by stars

Kände för att kika in på sidan stylebystars.com, och de hade verkligen några übersöta klänningar men inte fullt så många som jag hade förväntat mig. Föll dock totalt för denna sockerbit :]



Visst är den underbar!? <3

Moulin Rouge

Ikväll går filmen Moulin Rouge på tv3, någon fler än jag som ska se? 
Har sett den någon gång förut men jag kommer inte ihåg sådär jättemkt. ;p Den var bra iallafall med mycket musik. Det är nog en musikal har jag för mig, med Nicol Kidman och Evan McGregor.

Grattis bloggen ;)

Den är nu nämligen en vecka gammal ;D

Slaget mellan webblogg och blogg.se

Är det bara jag eller har Webblogg.se och blogg.se slagit ihop sina mest aktiva?! Det ser iallafall så ut på listan de har. Någon annan som vet något?

-H

Ny design

Puh! Har fixat med designen nu ett tag och jag tror att jag är nöjd nu :) Äppelgrönt och försomrig tycker jag att den ser ut som, hur tycker du att den blev?

Det känns så härligt att äntligen ha sommarlov, sovmornar, sena kvällar och dagar långa som tugummi, ilike it!

Fick plötsligt lust att rita något, irl, kanske att jag lägger upp något av det sen. :) Kom just på en sak :( Datan med web-camen har krashat och jag har ingen egen kamera att knäppa bilder med, snyft! Åhh, vad jag verkligen vill ha en kamera! Födelsedag snart någon? (jag är verkligen sääämst på att spara pengar för att själv köpa någon x) )

<3




Sommarlov!

Äntligen har vi fått sommarlov! Gårdagen var jättehärlig, först hade vi vår egen skolavslutning vid nio/tio tiden (hade världens finaste klänning btw :] ) som vanligt stod vi och sjöng och fick våra betyg innan vi fick gå hem, då stack jag och L hit hem för att fika sommarlovs-tårta :D Sen så drog vi ner på stan för att kolla på E´s skolavslutning och åt glass :) Vid tre tiden åkte jag hem och satte mig ute i solen och läste innan vi klockan fem skulle grilla med grannarna. Efter c.a . en halvtimme kom M med sin moppe och räddade mig ;) Och vi stack ut till A´s sjöbod för att träffa resten av gänget. Skitroligkväll blev det, och man kan ju hoppas att det blir ännu roligare ikväll ;D

sweet ya ;D


Vassa saxar

Juste! Var ju och klippte mig idag :D tyckte själv att det blev supersnyggt, lite kort kanske men ändå :) Lite som lotta på bråkmakargatan x) Frissan tog ganska så mycket, runt en decimeter men håret var såpass slitet att det behövdes. Så nu känns det jättefräsht och härligt sommarkort :) <3


Välkommen till min nya blogg

Sweet 15, eller snart iallafall ;) Försökte att sluta med det här bloggandet, men det är som en drog. Även fast det man skriver kanske inte är så världsomvälvande eller viktigt så blir det endå en vana som är svår att bryta.
Jag blev lite smått förvirrad när jag insåg att de hade bytt plattform, webblogg.se alltså. Hela stället (läs; inställningarna till bloggen) ser ganska så annorlunda ut.
Som ni kanske ser så är designen ganska så fucked up för tillfället men jag jobbar på det :p

Iallafall, välkommen till min nya blogg, hoppas att du gillar den :)
sweet ya

RSS 2.0