sunnyday outside dataday inside

Är det inte typiskt. Första soliga vackra dan på evigheter och jag måste såklart sitta inne och renskriva en hel jäkla rapport? hmf. Den är iallafall nästan klar nu *skrytskryt* känns otrloigt bra! :D Blev väl en 6-7 sidor fakta sådär, precis lagom :) Så nu ska jag bara jobba på avslutningen de resterande tre dagarna av rapportveckorna - och fila lite på hela grejjen, asbra :D

Det känns skönt att få komma ut och träna lite ikväll iallafall, annars hade jag väl förmultnat här inne ;p Tävlade i helgen (som jag inte sa xP ) Det gick väl sådär, fast jag spelade nog bra tror jag, blev väldigt jämt i alla matcher iallafall =)

nu ska jag gå å se om något småsyskon är sugen på att få spö på mariocart, caio!


Dagens bild, jag äger på paint btw!

Hello Honey!

Hej alla ! Äntligen ett blogginlägg tänker väl mina trogna läsare i guess? ;D Blev ett lite oplanerat uppehåll som jag var omedveten om, men det regnade faktiskt igår så jag fick ta en omväg och HANN helt enkelt inte eftersom att jag fick regn i ögonen, eller? Och nej, jag har inte blivit galen, ett internskämt bara ;p

Har suttit och skrivit lite på rapportshieten nu på morgonen, det känns ganska segt med tanke på att min motivation är nere på zero. Så Mira kom hit och körde lite mariocart wii tills batterierna tog slut istället, så nu kanske jag kan plugga litelite igen ;) Funderar på att pilla lite på designen igen också, börjar lessna på rosa (ja, jag lessnar otroligt fort på vissa saker) eller, egentligen tänkte jag starta en ny blogg, men det verkade vara så mycket arbete med det, så - nejtack latmask.

http://www.youtube.com/v/dczIuu_mLLw&hl=sv&fs=1

åh juste, tänkte bara tipsa om bästa låten som jag suttit och spelat nonstop de senaste tre timmarna kanske? <3

Onsdag 25/3

Så, då har man städat upp lite i rummet då :) behövdes ;) Men nu känner jag att jag verkligen vill ha nåt sminkbord eller nåt, har ju ingenstans att göra av allt små plotter som ligger överallt!

iallafall så fick vi reda på vad vi hade i religonen idag som slutbetyg, gissa vad jag har? :D Vi gjorde också engelska nationella - skriv idag. Jobbigt, jag hinner aldrig skriva klart :( Halvvägs igenom började jag dessutom att  tveka på ämnet jag valt och började skriva om ett annat, men sen gick jag tillbaka till det första x) jaja ni fattar.

En rolig nyhet är att jag sitter vid min egna data nu :D Den ville faktiskt starta! (jag vet, jag är också förvånad) härligt, för här har jag faktiskt word- en fördel om man vill jobba med skolarbete, dock är den mycket segare än den andra :/

Rapportarbetet har stannat av lite för mig nu känner jag, men jag ska läsa karin Alvetgens Smuts och se om den kanske kan kicka igång inspirationen lite :)

tja, det var väl allt för stunden tror jag ;) caio ♥


Bio :)

Var och såg en shopaholics bekännelser med systeryster och mamsen ikväll :)
Filmen var askul och verkar passa många då både jag och mamma garvade mest hela tiden, men dock åt helt olika saker ;D Lite förutsägbar och så, men ändå gullig. Gillar hon som spelar huvudrollen också, för visst är det hon som är med i förtrollad också? :)



Woho, härnösand finns på kartan!

Även om orsaken är rätt pinsam...

You got served

Subway, Härnösand

Klockan är 24.00 och två väldigt fulla killar ~20 som knappt kan stå ska beställa av en Subway-anställd ~25.
Kille 1 ( till Kille 2): Men bestäm dig någon jävla gång, vad ska du ha på?
Kille 2: Ja, men vad fan är det där för jävla smörja?
Subway-anställd (tyst): Den enda smörjan här finns på andra sidan disken…


Total (mini) blog makeover

Nu känns det som om det är dags för en helrenovering här på bloggen igen ;) Både vad gäller innehåll och utseende, kanske svartvitgrå? eller guldgul och svrtvita bilder? Vad tycker ni? :D Som belöning ska jag slänga upp lite roliga inlägg också ^.^  ♥

mornin

Godmorgon :)

Idag ska jag egentligen plugga järnet - hemkunskapsprov imorrn, lite länkar som ska kollas upp och en bok som ska läsas ut, men eftersom att jag fick låna förssta säsongen av OTH av maria igår är det tveksamt om det kommer att bli något pluggande överhuvudtaget ;P

Vi är lediga idag :) har inläsningsdag, fast vissa måste ju vara på skolan ändå ;) menmen inte blir man en latmask för det (eh, jo?!)

Äsh, bloggen känns så urtråkig tveksamt om jag pallar ha kvar den x) vi får se.

Leave it to rest


Efter att ha tränat i över en timma och sedan ha legat i blöt i ett hett bad en lååång stund så börjar jag äntligen bli lite varm och min "värk" i axlarna har börjat släppa - äntligen!

Känner mig så stressad över rapporten redan, inte bra x)  Sen så har jag känt mig så låg hela dan, Gillar inte att känna såhär. att vara så här, att vi är såhär. shit.

Tur att det snart är vår och så att lite blå himmel kan skymta mellan molnen. ♥




So I had someone
You had someone
We started out as nothing more than friends
Oh

But as the time got spent
I started liking spending time with you more than him, oh
And it wasn't what I'm meant to do
Starting thinkin bout kissin you
Accidentally
Accidentally...
ooh
Suddenly out of the blue
As she was thinking about it too
Cause you kissed me and he saw it, damn, damn




I never knew
I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a queue

To turn and run when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears

Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind

Let's rearrange
I wish you were a stranger I could disengage
Just say that we agree and then never change

Soften a bit until we all just get along
But that's disregard
Find another friend and you discard
As you lose the argument in a cable car
Hanging above as the canyon comes between

And suddenly I become a part of your past
I'm becoming the part that don't last
I'm losing you and its effortless
Without a sound we lose sight of the ground
In the throw around

Never thought that you wanted to bring it down
I won't let it go down till we torch it ourselves

get my feet back on the ground please

hej igen :)

Känner mig glad och ledsen på samma gång, och allt därimellan. suck, på ett sätt får dom här känslostormarna mig att känns mig levande, ni vet - som när man lägger två fingrar i halsgropen för att se så att man fortfarande lever.

Har börjat med rapportarbetet på skolan nu. Ett tre veckor långt arbete då man fördjupar sig inom något ämne som man tycker är intressant. Jag har då valt den mänskliga industrin - handeln med människor i asien. Och så.

Iallafall, träffade Abs efter skolan igen för att fortsätta på låtskrivandet, och tro det eller ej, men vi är klar. Vi har skrivit en egen låt! Hur awsome är inte det?! Som ska framföras på ukm på lördag tillsammans med några andra låtar, kom och kolla vettja! :D Känner mig ganska spänd inför det och på samma gång helt likgiltig. Å, nu känns det sådär igen :/ Jag blir så trött av det också. Jag behöver nån och samtidigt ingen, jag vill vara bland många, en i mängden och på samma gång vill jag vara för mig själv.
Precis just nu håller jag på att dividera med mig själv om jag ska gå på träningen också, orkar jag träffa alla? Men, jag tror att jag ska gå, man får inte ge upp och lägga sig ner.

Som ni märker äör jag tankspridd som fan. Dock känns det lite som om jag reder ut nåt när jag skriver ner det här, så jag tror nog att jag lägger ut något mer inlägg innan kvällens slut. Men nu Träning.

Onsdag mitt i veckan

Hej alla :)

Känner mig på lite bättre humör nu, så det blir nog inte så många fler aggro-inlägg, känner mig på mycket bättre humör sedan dagen :) Bl.a. så lyckades jag lämna in NO shiten i tid, vilket gör att jag slipper tänka på den något mer förrän han har rättat dem (vilket då kommer att vara skitnervöst eftersom att hela mitt betyg hänger på det!)  Svenskan gick också relativt fort, tur det, då vi håller på med grammatik mojs x) Chonladda is tha pro btw!
En sak gjorde mig riktigt pissed dock. På morgonen så har vi bild varannan torsdag - vilket är mitt älsklingsämne. Nu idag så blev vi snuvade på det pga. någon anledning, istället fick vi ha engelska med 6:1 och mimmi = döden. Småbarn och irriterande lärare!
Dagen blev bättre iallafall, träffade abs efter skolan och jammade lite ;D Han blir man ju alltd glad av så snacka om lyckopiller. :P Ikväll så har det kännts så otroligt skönt att bara ha sluppit NOn så jag tog en sväng på bibblan och lånade ett lass ;) <3



you got to fight for every dream

Sweet noise

För den som inte visste det vid det här laget så älskar jag beyonces (stavning?) nya platta - dygna.




hejhejhej jag är bara femton år

Åh idag har verkligen varit en up-side-down-dag! Dels asbra (<3) och dels...skit helt enkelt.
Det bra: jag gillar hjärta! :D happyface och sång :]
Det dåliga: Fick tillbaka dels ett SO prov och ett svenska arbete och det gick skit! Blev så jäkla besviken på mig själv :(

bläää.

Dessutom håller jag på att bli sjuk.

life sucks. get back here. you three xD

aggroinlägg är mkt roligare än vanliga inlägg :D elr vad tycker ni läsare? För om ni tycker samma som jag så tänker jag fortsätta med det, moihahahahah (säger ni inte emot är det samma som om ni håller med. Så är det alltid...)

Hej aggresions inlägg?

Såå, då är familjen hemma igen och min kontroll över the apartment är slut ;( Lyckades iallafall med tre timmars råplugg innan dom kom hem så nu har jag bara inledning och avslutning kvar. :)

Jag riktigt avskyr när folk har överdrivet många länkar! Jag menar, whats up with that?! så störande!

När personer på film gör bort sig så att man känner sånt medlidande att man inte kan titta, DT SUGER! Då missar man ju massa viktigt juh!

No arbetet (ja jag vet att jag tjatar men wtf!) Blev för långt för långt! jag menar...NÄE! fanockså.

Hej du suger jag hatar bloggar, ge mig rätt person. nu. NU!

Fan asså, här kommer en seriös grej, varför har alla bestämt sig för att liksom bara ge upp, på samma gång! HAr ni bildat en pakt eller vad?! WHAT! precis när allt var perfekt, eller åtminstone bra då----> suck! Hur gör man när man helt enkelt bara bestämmer sig för att sluta kämpa? Va? När man slutar bry sig? När man inte märker vad som händer?

Och så den sista jobbiga saken då: pappa vill ha datan sååååå jag kan inte var superarg mer. Kanske tur det mioh.






Jag visste ju att jag inte borde...

jobba jobba joooooobba!

well, så var det söndag igen, och gissa vad det kännetecknas med? Japp, plugg. Suck, känner att jhag verkligen borde ksriva klart No arbetet nu - dock har jag ju bara två punkter kvar, men det känns som om det är dom två största (så tyyyypiskt jävla mig! *mormor gråter anyone? ;) *)
Aja, det är väl bara att sätta igång i guess, har ju segat på här imorse med elsa i vår kuddrektangel x) Har äntligen för första gången sett de två första filmnerna i tsatsiki :D stolt.
Men nej, jobbet kallar!

Hej sötnos!

Hejhejhej :) Egentligen kikade jag bara in för att se om nån hade kommenterat, meen såg också att det var ovanligt många som hade varit här inne och kollat så jag tänkte slänga upp ett litet inlägg också så att ni överlever ;)

Har ju haft lägenheten för mig själv i två dagar nu (:D) och igår kväll var Miranda, Maria och Chonladda här och vi rockade loss till singstar, musik, med tårta godis m.m. (tänkte på det, man svullar aldrig lika mycket om det är killar i närheten, why?) En allmänt rolig kväll <3

Ikväll är det Elsa som håller mig sällskap ;) Vi har nu lyckats med att nästan bli wii-tennis-proffs och wii-baseball-proffs ^^ stolt eller vad? Innan vi går och lägger oss har vi en hög filmer vi ska kolla igenom och en ansiktsmask som bara vääääntar att få sättas på våra ansikten ;] Vi var även såpass duktiga *höhö* att vi lagade vår egen middag =D Makaroner och köttfärssås....nånting, gott blev det iaf. Jag riktigt hör hur chokladkolan ropar på mig från vardagsrummet sååå, caio! ♥

(Btw, nu är jag så fast som man kan bli vid the hills! xD )


tänkte bara slänga upp en bild på marias underbart *hosthost* vackra tårta som hon fick igår, vi är tårtbakarna nr.1 huh? ;) Grattis på 16årsdagen!

wihoo :D

Tjejkvällen blev askul :D Updaterar mer sedan ;)

the hills jomenvisst

Hihi, nu har jag fastnat för The Hills igen x) Har bara idag hunnit kolla igenom de sju första avsnitten på tredje säsongen. Inte bra att tiden som skulle gått till läxor och städning istället går åt till serie-tittande x/ Menmen ;D

Love em´, hate em´, use em´, waste em´!

Jag slänger upp ett här på en gång tror jag :D Citerar en vän:

♥ Vet du vad det bästa med killar är?
◊ Nej?
 Att det finns så många av dem!

Sweet huh? ;D

Citat

Wohoo, en ny kategori! Jag älskar faktiskt bra citat och har haft en sån kategori på nästan alla bloggar jag har haft tror jag ;D Iallafall, vi får väl se om jag får höra en massa bra citat nu då som jag kan lägga ut här ;) Har ni några på lager är det bara att klicka in en kommentar :D ♥

Design me up

Förresten, har ni sett min nya design? :D Den är inte riktigt klar än, men ändå :)

Godmorgon :)

Godmorgon! Känner mig på jättebra humör idag, är alldeles utvilad :) Kanske att det beror på att jag hann göra två till punkter på NO arbetet igår så att jag inte känner mig lika stressad, huh?

Åh juste! Jag lyckades fixa msn igår också, bra som jag är ;) lillasyster hade nänligen sabbat det fullständigt (och på köpet tagit bort paint också, gah!) Men, nu är det tillbaka iallafall :D

Dagen kommer nog att tillbringas med lite mera plugg, -suck-, och lite tråkigt hemmaarbete, måste bland annat rensa upp i röran på mitt rum x) Men sedan ikväll blir det betydligt roligare. Troligtvis ska Miri sova över här, så vi lär nog ha en riktigt "girlpowerkväll" xD Vad händer annars ikväll då?=)


VirrHanna

Gårdagen tillbringades tillsammans med tjejorna ;D Anledningen till att jag inte bloggade var att vi hade för kul :D Träffades på ica och ihandlade film och gotti, btw. Glassen carte´dor´(stavning?) med smak av smultron är gooodast! På väg upp till Maria tittade vi in till Camilla och hennes pojke ;) Kikade på filmerna Suburbian girl som sög. Helt skruvad alltså. Sedan såg vi förtrollad, och ja, det var precis vad vi blev, den var askul och sådär prinsess-mysig :] Det blev att jag sov över där, så imorse hann vi kolla på 27dresses också =) meen, all good thing comes to an end, vid ett var det bara att använda sig av benen ner för berget, hem och plugga. Hann med tre punkter på NO arbetet innan Elsa kom hit :) Hon blev ägd på wii ;D 74åring vs. 35åring. Lagade köttfärspaj till middag, we own tha paj! xD hehe. Känner att det här blev ett väldigt bra inlägg? ;D bäst att sluta nu xD

Mitt lov del 1

Okey, tänkte väl dra igång med att berätta om vad jag har gjort i veckan då ;) Får se om jag pallar att skriva allt i ett enda inlägg; det skulle bli aplångt isf. men vi får se :)
 Iallafall, i torsdags efter träningen kan man väl säga att helgen började. Eftersom att pappa och bror:en åkt till norrköping(?) på cup, så var det bara vi brudar hemma ;) dvs. mamma systeryster och jag. Eftersom att vi skulle sitta i bilen hela fredagkväll så bestämde vi oss för att vi skulle ha minifredag här hemma då =) Så MS (mamma systeryster) gick till ica och hyrde film och köpte lite mys medans jag tog en dusch. Sedan låg vi hela kvällen och mös framför tv:n i en varsin soffa till patrik 1.5, en riktigt sevärd film som beskriver asbra hur bögar har det i sverige idag, mysig stämning i filmen också, rolig :]
Fredagen i skolan sög, som väntat med den stämningen som nu är i gänget elr. vad jag ska säga. Menmen, jag skulle ju bort vilket kändes asskönt! Hade hela baksätet för mig själv så jag gosade ner mig med duntäcke och glassiga tidningar inför de närmaste tre timmarna, med ett stopp för middag hos Eva-britt =) När vi tillslut kom fram till mormor var jag ganska slut. Men piggnade till när Bästaste kom förbi och skulle sova över hon med (btw, mormor är bäst, fastän huset var fullt av folk som skulle sova över m.m. så gjorde hon plats för Sara när hon visste att det betydde för mig <3) Snacka om att vi tog igen en massa prat den natten x) Vi hann med någon timmes sömn också som tur var ;D (Bytte julklappar gjorde vi också, haha ;) ) Och tur var väl det för på lördagen sprang vi runt i staden hela dagen. Vi lyckades faktiskt hitta våra balklänningar också! :D Snacka om tur, jag trodde inte att jag sklle hitta nån överhuvudtaget utan skulle behöva springa runt sista veckan. hehe, men nu gjorde jag ju det som tur är :)
På kvällen fick vi skjuts ut på frösön till en av S´s vänner. Skitkul att träffa lite nya människor :D På natten när vi skulle hem var det tänkt att vi skulle ta en sväng förbi moster i hennes nya lägenhet och få litte smooties ;D Bra som vi är så lyckades vi såklart att virra bort oss:

- Men hallå, där är ju brandstation?!
- VA?! Den skulle vi inte alls vara i närheten av juh!
- Där är en skola också, yes vi är i närheten!
- vVilken skola sa du?
- hmm.. wargentin tror jag
- Men åååå! Vi är vilse ;(

Fast lite kul var det, vi fick ju upptäcka en helt ny del av stan ;) Och vi kom fram till slut, som tur var.
På söndagen skulle S åka till vemdalen med familjen, så jag blev lämnad kvar. buhu. Tröstade mig själv med att ligga i sängen halv dan ;) Framemot fyra tog jag och syster bussen in till stan och gick och såg i taket lyser stjärnorna i världens mysigaste lilla salong =) Filmen var en riktigt snyftare. Jag som älskar boken satt som på nålar hela tiden och bara väntade på ögonblicket då man börjar lipa. Tur att syster var med, vi satt och grinade ikapp ;) Men filmen var bra, även om man inte riktigt kan jämföra filmen med boken då de har ändrat på så otroligt mkt.
På kvällen samlades hela tjocka släkten för middag hos mormor. Mysigt <3 Det är lite det man saknar här, den där känslan av samhörighet med alla man älskar.

Puh. Nu har jag skrivit om de två händelselösa dagarna, jag tror inte att ni varken orkar att läsa eller att jag orkar skriva något mer just nu ;) Får skriva mer sedan eller vad säger ni? ♥


I Hate this part



..Men jag är ju hemma nu iallafall -ångest- Fy, jag vill tillbaka :(
Jag kommer väl att uppdatera om vad jag har gjort de senaste fem dagarna, fast inte just nu ;)
Idag blir det pluggapluggapluggaNO. -.- Sen om jag hinner så ska jag försöka träffa Mary lite också <3
Men först: frukost!

RSS 2.0