Hell yeah!

När jag packade ur flyttkartongerna hittade jag ett av navelsmyckena!

Naiiiiiis!!


useless

(just nu gör jag allt för att slippa fortsätta plugga, hähä)

Yellow

Idag har jag lyckats vara sjukt effektiv :O Vaknade tidigt (och slappade visserligen i soffan ett bra tag, menmen) pluggade sedan i några dryga timmar. Då fick jag ett mega-ryck och packade upp alla flyttkartonger! Så nu är jag praktiskt taget installerad på el room de mami. Vet fortfarande inte riktigt om jag gillar et´men det måste funka.

I övrigt kommer kommande vecka bli galet hektisk med fysik prov, 2 spanskaprov, svenska inlämning och mycket annat som ska in innan veckans slut... Det känns som att det mesta utöver plugget kommer att bli lidande -.-
Igår var jag btw på sommarjobbsuppstart! :D VAr lite orolig innan att jag inte skulle tycka om några av de andra, men som tur var var alla skittrevliga. + att det nästintill är världens bästa sommarjobb skadar ju inte! Ute i två hela veckor, paddla kanot, grilla, leka och massa annat. Yes, det är lägerledare jag ska vara ;D haha. sjukt ironiskt egentligen, meeeen jag kanske blir omvänd efter detta (mest troligt inte dock!)


hoppas att det lyser igenom hur otroligt BRA jag kände mig efter förra veckans träning - jag gick femjävlaronder! Awsooooooome!

måndag

Skolish is back on track, men plugglusten och motivationen är zero. Så sjukt ointresserad av det! ;O So not Hanna-style.... höhö.

Mot bättre vetande försöker jag ändå plugga lite oeffektivt sådär ;p Spanska är det som känns mest akut, även om svenskan också skulle behöva få sig en liten uppryckning så att jag kan sätta det där *morrmorr* mvg:t! fan och få vg i ett kärnämne lixom ;o

bäst jag återgår, men jag lever iallafall!!

Just making a statement.

Flingorna i skålen börjar bli mjuka.

Att drömma är överskattat.

Jag kommer aldrig kunna se Danny i ögonen igen.

Jag borde plugga så jag får mvg:n.

Euros (mynten alltsåååå) är väl inte gula och lila?

Jag slösar bort way to much time på att kolla web-tv.

Nu måste nånting hända snart.

Annars blir jag crazy.

Last 96 hours

Hej allihopa!

Det har varit ett par minst sagt ovanliga dagar!
I helgen har jag och Felicia varit på UKM i Ånge :D Tyvärr hade Felicia varit sjuk ela veckan men lyckades piggna tilll tiss på fredan. På något mirakuslöst virus-vis lyckas hon då smitta mig på bussen ner, så när vi kommer fram har jag trettioniograders feber, hostar som en gris, halsen värker och huvudet dunkar. Härlig start på helgen!! nath. Så vi var väl så där lagom sociala kan man tycka, blåste upp madrassen asap och typ låg och snoozade hela kvällen. Felicia var helt slutkörd medans jag gick på alvedon och försökte peppa upp oss xD Vid ett halv två gav jag dock upp och slaggade jag med.
På lördagen mådde jag om möjligt ännu sämre. jeez, såhär i efterhand fattar jag inte hur jag orkade, men adrenalinet gjorde sitt alltså :p Dagen föredrev vi med soundchecks, workshops och glass i solen på torget. När kvällen kom var vi för uttröttade för att vara nervösa. Alla kom med en massa välmenta tips om vad jag borde äta/dricka för att få bort halsontet osv. x) Vet inte hur många gröna äpplen/citroer/kolor/ramlösakokatmedvatten/cola/annat "bra" jag åt och drack, haha! Först några minuter innan slår rampfebern till och jag blir skiiiiiitnervös över att inte kunna ta alla toner, inte så konstigt med tanke på att jag knappt kunde prata! Menmen, utan några värre skador så gick vi ut och gav allt vi hade, jag tror att det gick bra :) När allt var klart packade vi ihop oss och for heem. Slocknade så fort jag kom hem och sov i 22 timmar ;O Nu under dom senaste tre dygnen har jag lyckats sova över 45 timmar, helt sjukt! (hehe...)


this little homie here was my lifesaver for tha weekend ;)

6 Maj

I skrivande stund är jag helt utmattad, jag har packat alla kläder, panikat ett antal gånger över vad jag ska ha PÅ mig imorrn, packat om, fixat, donat, tömt garderoben osv. Mycket som ska göras på flyttdagen/UKMhelgen! :D men ändå så är jag så sjukt jävla taggad, det här SKA gå bra!

Gjorde den ypperligt smarta grejjen att jag använde självutlösaren ch knäppte kort på alla mina clothes så att jag fick se dom utifrån ;D Så satt jag sedan och hissade/dissade..

piuff, tre ikea-keassar med kläder ska till mamsi, en stor och en liten väska ska med till ÅNGE - UKm, (kom och kolla btw om ni har möjlighet!!) plus städning av rummet. Necessären packar jag imorrn ;)

men nu måste jag sova! puss


Maj 5, 2010

Hello everybodysar! :)

Jag sitter @ nu på skolan och bloggar - omg... Har precis avklarat världens drygaste uppsatsprov i svenska, det gick inte särskilt bra ;/ men om dom bortser från att jag fullständigt sket i att...


Update: Haha så kan det gå, var ca. 1 och en halv minut från att missa fysiken där, inte så bra att blogga på lunchen trots allt kanske!

Nu när jag kikar så ser jag att jag är bra mycket piggare och uppåt under skoltid än annars, vänner ni skulle se mig när jag är i mitt ess, jag är grym.


googleish

har suttit och slösat en massa tid på webtv när jag egentligen borde ha pluggat en massa  - inte ok!

Får se om jag kanske orkar ta tag i mitt liv nu kanske ;p när jag ändå redan har kollat på allt det senaste (a)

suck

Sitter @ the moment och lyssnar på våran låt/mig själv. HAha det låter förjväligt änsålänge, no way in hell att jag publicerar det här! Plus att dummadummadummatomas inte hade någon studiotid för oss idag - inte förräns om tre veckor. Jävla bajs! nu försöker vi kontakta Jeff ifall han skulle kunna göra et. griiiiiiiiiiies vad less jag blir, I want it to be perfect! scary

attdummajävladuharfacebookatdetocksåhjälperjuinteprecis

morris

RSS 2.0