2010-02-28

Heiheihei!

Igår turned out just fine ändå! :) Men det slutade aldrig snöa... -.-
Idag har jag och lollelliboo chillipillat hela dan + lite fail! xD haha!

har nu suttit och skämts nån timme framför bröllopsfotografen, så pinsam!

faaan, kom precis på att jag inte har pluggat någon fysik på hela dagen! grr

+jag har namnsdag idag, wiie :D


Saturdaynightlight

haha lika duktig som vanligt på att updatera!

Har haft fullt upp med att preppa inför UKM som var igår, sjukt kul har det varit! Shit, jag vill stå på scen och sjunga all the time :D förhoppningsvis gick et bra också så att vi får uppträda igen, kreativiteten flödar ju.. :D

Lite tveksamma planer inför kvällen, kanske tjejkväll, kanske inte, kanske nåt annat. Men med fina människor fixar det sig alltid. Om inte annat har jag ju en bra bok här hemma (som för tillfälligt lockar sjukt mycket xD hej partypinglan)

fb´s bilduppladdning hatar mig ;/ blä.

nu - fix!

uptodate

Ojojoj, jag har visst inte varit så duktig på att blogga på senaste tiden verkar det som x)

Weell, helgen var full av upptåg, men nu är skolish back on track. -.-

Jag kollar film, myser och webbtv, c yah!

workit

hello bloggisen (;

ikväll ska jag försöka att inte fastna vid datorn/tv:n/boken hela kvällen, utan vara lite effektiv! Spännande att se hur det går... jag gissar på - inte x)

har egentligen massor att göra typ spanskan! Ylva är galen med läxorna ;o

nix, åter till effektiviteten!

 


Creativity

Åh ni skulle bara veta hur kreativa jag och Fliss är på "rasterna" (hehe, det har blivit lite väl många på sista tiden ;; ) Låtskrivandet går framååååt, och det är så otroligt kul att vi försummar allt det vanliga arbetet :D ooops.

och vill ni veta vad, jag såg för första gången ett roligt avsnitt av 2 and a half men. I vanliga fall brukar de ju vara värdelösa x)

samtidigt som det känns asskönt att bara sitta och jamma och skita i allt, så är det på ett sätt väldigt stressande eftersom att jag vill så många saker, men ändå blir jag så slö på kvällarna osv. ;P jeez


Competition

Bild

Okey, efter mycket velande föll jag för den här outfiten. Klockren if I may say so. Anledningen till varför jag vill vinna den här tävlingen/outfiten, är ärligt för klackarnas skull. Eftersom att jag är så lång är det tveksamt att jag skulle köpa ett par skor med såpass hög klack, men jag tänkte att om jag vinner dom är det ju en helt annan sak, då måste jag ju våga bära dom eftersom att de är ungefär som en gåva! Vilket förhoppningsvis gör att jag blir bekväm i att använda dom när jag märker hur grymt snygga mina ben blir att ingen lägger märke till de extra centimeterna ;) + att resten av outfiten är goregeous den med!

wish me luck eller försök du med - HÄR ♥

misery angel

Eftersom att jag är lägre än glocalnet ikväll så behöver jag min bebisochälskadevän♥ Ni får nöja er med egobilder, youlike?



thurryday

aaahw shiet, infon om alla roliga kurser gjorde det hela bara värre, god damn it!

ikväll äre träning, yeey :D dokc pallar jag inte masa mig ända bort till landgren -.- skjuts? (a)

jag är tråkig, fysik är tråkigt, spanska är tråkigt, men helgen är kul, vi ses då!

Feb. 9, 2010

Hello "väggen", ganska passande namn tycker jag, det är ju som att prata till en vägg, ungefär lika givande också xD

Iallafaaaall, jag har en minikris, vi ska välja individuella val nu, NU! Det är ju så länge kvar :O galet ju. Dessutom står jag och velar så mycket, ska jag ta allt på estet, nån C kurs eller tillochmed friluftsliv, det kan ju vara kul...Ni ser! Och det förväntar dom sig att jag ska välja nu xP 

(För övrigt, alla<3ans dag suger, kan alla bara sluta gagga om den?! Och nej, jag vill inte hitta på nåt, mina planer går ut på att däcka så fort som möjligt och därefter låta dagen försvinna på ett passande sätt. Tack för mig, nu vet ni -.- )

bye (;
 

aggra

Alltså jag avskyr verkligen den nya plattformen, den sugerkuk rent ut sagt, den funkar ju aldrig!! VArför i helvete bytte dom, hade aldrig några problem innan, ah maajj gaaad >.<

sunny sunday

Jag sov hela tolv timmar inatt, gosh så skönt och välbehövligt det var!

Har dessutom hunnit med en och en halv film nu på morgonen, awshum ju. 17again, jag skrattar ihjäl mig. Och säg att du älskar mig, verklighetsbaserad & skrämmande, men- jag älskar sådana filmer!

Solen strålar ute men jag bryr mig inte, känns rätt bra faktiskt. Haha sht, EN helg utan plugg och jag tappar all självbevarelsedrift, moral och ork xD Hur ska saker och ting bli efter loven undrar jag ;) Men så är det väl att gå på en skola som alltid går i 130 hela tiden. wellwell.

Nu ska jag sätta mig papas soliga vardagsrum och läsa en bok. En riktig bok, som inte handlar om kemi, fysik eller historia, jisses hur länge sedan var inte det?!

haha pusspåer!


dagenefterbilder gör sig bäst i motljus..


brrr

Basiron reklamen måste varra den fulaste i världshisotrien, först trodde jag att den var oreriös, och musiken sen!!

-.-

Dangerous

Oh em gee. melon är farlig skit. Isbitar också. Ångest -.-

Aja, hade i övrigt en väldigt trevlig gårdags kväll i Sundsvall med massa härligt folk :)

Tips; Om du känner att det gör lite ont i nacken när du headbangar - så gör du förmodligen fel och bör inte fortsätta...! Alltid lär man sig nåt. Hej nackspärr x)

 


Please bleed

please bleed
so I know that you are real
so I know that you can feel
the damage that you´ve done
Oh, who have I bedome
To myself I am numb

Drog(er)



U can put tha blame on me

Jag gillar verkligen inte den här nya översikts-layouten!!

Så, now that I got that out of my system, eftersom att jag är så sjukt upptagen med plugg den senaste veckan slänger jag in en snabb ursäkt till mina kära vänner pga. att jag är så frånvarande, matten kemin och spanskan tar upp all min tid -.-

Men till helgen, då blir det fira av, hej fest!

nu, åter till matematiken underbara (nath) värld.

RSS 2.0