Fredag den (trettonde) tjugosjunde

ush vilken dag :/ För mig har det här snarare varit mer "fredag-den-trettonde" än någon annan fredag det här året. Jag vet inte vad men nästan allt jag har gjort idag har gått fel på ett eller annat sätt.

Som tur är så ska jag lämna den här stan för ett tag nu, komma bort lite ;p vi har ju sportlov nu också! Det är ju skönt iallafall. Vi ska åka upp till östersundarna och jag ska träffa bästaste :]

Så nu vet ni var jag befinner mig för ett tag, ifall jag försvinner helt ;)

NU: Packa!

Kulturshowen!

Hela den här fantastiska dagen började med att vi samlades på Stora Scenen, Teatern klockan 07.50 (Allt eftersom vi kom dit vill säga, vissa *host* blev lite sena ;p ) Väl där hade vi genrep i en och en halv timma innan allt folk började strömma in. Alla sprang runt som vimsiga små kycklingar och stämningen var hög! Det var glitter i håret, baggyjeansen nära till hands , testning av ljus m.m. och massa musik och stress som ju alltid på ett genrep. Iallafall min mage var alldeles full med små lycko-djur! Jag älskar ju sådana här tillfällen precis innan man ska gå ut på scen och man känner sån samhörighet med alla som deltar, alla har övat på sina grejer och man är samspelta och ändå är det lite galet, love it! Men det är jättesvårt att förklara för den som inte förstår, men ni får hålla tillgodo med det jag lyckas få ur mig trots allt ;]
Vid klockan halv tio släcktes ljuset på scen, scenen tömdes och vi som stod där i kulisserna fick "order" om att vara tysta ;D Publiken strömmade in och det var nästan fullsatt! Vilket är ca. 500 pers! Nerver av stål är vad som krävs att gå ut där helt själv och köra sin låt solo, vilket var precis vad Miranda gjorde efter att kören "öppnat upp".  (Jag gillar inte riktigt körlåtarna åså, menmen xP ) Sång-låtar, dikter och axel´s grymma gitarrspelande varvades om vartannat och jag tyckte att tiden gick allt för fort, för plötsligt var det dags för hiphop-dansen! Det var den jag hade oroat mig som mest för, men det gick bra ändå :D! Jag och Jessica lyckades tillochmed med hjulningen och våran lilla shakey-shakey xD Det känns som om att det var tur att vi hade dansen innan jag skulle göra mitt solouppträdande (+axel på gitarr ;) ) Så att jag lyckades slappna av lite innan, jag var nämligen sjukt spänd, men det kanske ni kunde gissa? ;)
Iallafall, tiden gick somsagt jättefort och plötsligt satt jag där på secenen på en hög barstol och sjöng så bra jag kunde, och jag kan berätta för er, om känslan, den alldeles berusande känslan av att sitta på en tom scen med en gitarrpojke bredvis sig och sjunga inför en fullsatt teater är fullständigt underbar. Adrenalin hej liksom! Av någon anledning så får jag alltid känslan av att alla klappar som mest precis när man själv har sjungit (adrenaliet igen ;D) Och det är så..härligt :D Sen var det bara in i manegen (?x) ) i ca. 2 min innan jag och Miranda skulle köra våran låt. Knäpptyst med våra röster i mörkret, hehe låter klyshigt. menmen ;D. Det gick bra det ,med, fast gitarren inte riktigt arbetade med oss xD jaja, allt kan ju inte vara perfekt. Sen mina vänner, var det slut. Lite snöpligt att det här man jobbat för i flera veckor var över på en timma, men det är på ett sätt vårt det också :] All som allt tyckte jag att det gick jättebra, happiness <3 hoppas att ni som lyssnade (om ni nu läser det här) också gillade det? =)



Tyvvär för er så har jag inga bilder elr nåt. det är ju lite svårt när man står bakom scen xD Kan ju alltid se om jag kan flörta till mig några av Camill som var dagen fotograf, om ni nu vil se några?! :D

Hjärta ♥

Quickie

Förlåt att jag är sämst på att uppdatera bloggen! Det är så sjukt stressigt just nu, plugg vänner och kulureshowen!
Håller på att träna häcken av mig! Idag har vi haft två prov och dubbelpass i No, yey. Musikpreovet sög, men svenskan tror jag gick ganska bra- tur det, annars hade jag väl blivit helt sänkt. ;) Hann skriva lite på no:rapporten också :)
Så fort jag kommit hem satte jag mig för att plugga igen, kuul. Hkk den här gången, är en sväng på bibblis nu och lånar ett gäng böcker så att jag får något annat att tänka på ikväll ;P Kan behövas, Det är ju imorrn bitti för i hel%&%7!!!! Hjälp!

Nu ska jag hem och plugga lite mera xp, matte och NO tror jag, mina favvoämnen! *not*.

Aj då, känner att jag börjar få ont i huvudet nu igen, intebra. Vi ses! ♥

Testing

Vem är du i din klass?

TÖNT
du har glasögon (x)
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna (/)
du gör dina läxor (/)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov  (x)
du känner dig ofta ensam (/)
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt (x)  

RESULTAT: 4.5

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag (/)
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )   
du röker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (/)
du håller nästan alltid på med din mobil (x)
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( ) 
du brukar andvända klackskor (x)
du lyssnar mest på r'n'b (/)
du dricker ofta alkohol ( )
du har blivit kallad fjortis (/)

RESULTAT: 4

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta, röda kläder ( )
du sminkar dig med kajal/eyeliner (x)
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse (x) 
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna (/)  
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo (/) 

RESULTAT:  3

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( ) 
du ger ofta folk "bitchblickar" (x)  (mohahaha! ;D)
du har någon gång hotat någon (/)
du har någon gång slagit ner någon (/)
du bråkar ofta med folk ()
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk (/)
du är ofta i slagsmål ( )

RESULTAT: 4.5


BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( ) (VEM har lyckats med det?! )
du har stora bröst och blont hår (/) 
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft ett "one night/day stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (/)   

RESULTAT: 1

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma vecka (x)
din garderob är alltid proppfull ( )
du har mer än 5 par skor (x)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt studie/barn bidrag (x)
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv  (/) 
du tackar inte ens när du får pengar längre ( ) 
du har blivit kallad rikemansbarn (  ) 

Resultat: 4.5

Shit, det blev lika mellan Rikemansbarn, Bitch och Tönt! Yeapp, thats me xD


Ny header m.m.

Hello, check it out!  Har börjat pilla lite på headern nu, vad tycks? Är inte riktigt nöjd än, men det är ju iallafall bättre än den förra känns det som :) Får väl hålla på lite till, men det tar sån tid! x) puss

Yuo better get going!

åh, jag har knappt ägnat skolarbetet en tanke idag - intebraa! Har haft tankarna på annat håll, nämligen kulturveckan/dagen om tre dagar! Helt galet vad fort tiden har gått ändå. Det är knappt att man har hunnit med. Sen så börjar ju grejorna jag försummat att samlas på hög, och det känns som om jag måste ta tag i dem snart x/ tex:
  • Börja skriva på NO arbetet om nästan hela kroppen! Sjukt stort arbtet.
  • Tränatränaträna inför torsdag
  • Ringa specsavers? och boka tid
  • Plugga inför musikprovet på onsdag
  • Plugga inför svenska provet på onsdag
  • Göra matteläxa 9,10,11 (faaan x( )
  • Läsa igenom och göra hemkunskapsläxan
Och sedan är det en massa mer små-grejer också som jag har i huvudet men som inte känns sådär über viktigt att skriva ner. ;p Iallafall, det känns som om jag borde börja. Men först ska jag pilla lite på layouten, som känns väldigt tråkig just nu.

En sak som oroar mig ännu mer än mina o-gjorde uppgifter är att jag känner att jag håller på att bli förkyld! Nån sån här tung och jobbig sak som sätter sig i huvudet så att det känns tungt och...vått? Nej men liksom svampigt. Näsan rinner och jag har börjat få lite ont i halsen och nån jobbig ret-host. INTE BRA! Jag ska ju fan sjunga SOLO på tordag! hjälp :O Då kan man ju inte ha ont i halsen!


sickness surrounding

Fan vad trött jag är

Små bimbosar är vi allihopa!

Vi har precis tagit ett varsit bimbopiller, nu väntar vi spänt på effekten..

Det är LAN här nu.

"Men nej det hä'r går ju inte, han FÅR ju inte ÖVERLEVA!" "Han måste ju dö!!!!" "neeej!" "det där är INTE rättvist!" "hur mycket recilvians har den där? sjutti, ellr sjuttitusen!" "amen hellre det än att dom leavar."

Det hörs.

Feeling missing

Tjaa, vad ska man säga om gårdagen x) Vi fick sluta tidigare pga. trasiga vattenledningar =) Slapp vi diska på hemkunskapen oxå ;) Stack en sväng på stan med Camillallilla och Maryalice innan jag svepte iväg hem vid tvåtiden, - sooova ;]
Vid femtiden kom Camill förbi och ville fota, kände mig dock inte sådär jättepepp då jag i princip bara lodat hela dan, menmen, det var askul även om "känslan!" fattades ;P
På kvällen mötte jag upp med Mira och Cho på ica där vi laddade upp med lite gott inför kvällen :D Hyrde en film oxå, men den...var inte så bra ;)
En rolig prommis mitt i natten hanns med också xD Vid tolv kom två roliga figurer förbi ;D Så heta att dom var brandfarliga... Höhö, fick sjuts hem iaf. så jag slapp gå (a) det gillas.

Dagen är fullspäckad den med :) Får se om jag hinner blogga nåt mer ;) Först ska jag och Mira jobba liute på låten inför kulturveckan på torsdag (OMG!) Sen ikväll så är det både fest och en till photoshoot xD men det ska bli kul! :D

Appropå kokos så har jag snöat in på evanecense (stavning?) helt nu, dygnar dem. Det enda som lättar min huvudvärk lite ;P aja, puss♥

Skidor suger

Kan ju bara säga att vi var världsbäst idag på idrotten. Åkte typ en mil i 18- minus. SKIDOR! Jag hatar skidor, det är förknippat med plågsamma barndomsminnen, när man på söndagarna alltid blev uttvingad "för att få lite frisk luft i det fina vädret" ryyys. Sen så är det bland det mest meningslösa man kan göra också. JAg menar: Åka runt på två skidor i skogen på ett spår som bara går runtrunt, med en karta som inte har alla vägar utritade! (det störde jag mig något grymt på!) Sen så är det ju mest uppförs också, happyhour. Eftersom att nån jävel har snott alla våra skidor (vem är så dum att man snor skdor, hallå! iq noll?) Så var jag ju tvungen att låna grejjer, inte pjäxor dock. Stavarna räckte mig till halsen. Redan då vi hade åkt ca. 100 meter började det kännas i axlarna rejält. På slutet kunde jag knappt staka mig fram. morr. Tack för det Olle, helgen är räddad! not. Sen blev man ju svettig också! Är det -18 ute så klär ma sig ju varmt, men nejnej, så fort vi kommer ut börjar det ånga om oss. mys. Min tröja var direkt äcklig när vi kom tillbaka till skolan. Som tur var hade Miri en xtra :)

Det enda bra med det här eländet var att Miranda var en gullplutt och hade både tagit med sig varmchoklad, mashmallows, choklad och ballerina :D Så vi älskar dig ändå, fastän du inte kan läsa karta <3 Meeen, mashmallowsen som vi skulle grilla kunde vi ju inte. Då OLLE hade glömt tändstickor. ljushuvve. (hahahah, bäst skämt elr vad! elr, nähä, okey då... )  åh juste, solen lyste också. Men det var nog allt.

Skidor suger. ◊



Shit, varför sitter jag här! Jag borde ha gjort matteläxan för ett bra tag sen ju. grr... varför bli det alltid så här, att man sitter och lodar med olika bloggar ,way too long! suck.

mosquito

Shit, jag tror att jag svalde en bananfluga! :O är det farligt?

It´s not easy when it´s heart!

Eftersom att jag inte har något bättre att skriva om kan jag lägga upp lite grymma (ironi) bilder på mina naglar som är så fina såååå ;)


You´r presence still lingers here

My immortal, Evanescence Vackert.



These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


Greys anatomy

Greys anatomy börjar ikväll! Hur bra?! Hoppas bara att dom inte forsätter på exakt samma sätt som tidigare, det börjar bli lite utslitet. Men iallafall, happiness.


09.02.12 - 19.26

Okey, it´s like this: Min taktkänsla/rytm = noll ungefär. Och gissa vad vi har gjort idag.- Jo, dansat i tre timmar! Något som ska visas upp på kulturveckan, inför en fullsatt teatersalong (ja, stora!) Mina nerver är krossade. Suck, men som Frida sa, om en sabbar det, sabbar alla det. Yey, jag drar med mig alla i fallet you go Hanna lixx!

Anyway, anledningen till att vi hade tid med det var att vi egentligen var lediga idag, inläsningsdag you know. Eller inte för oss då, som tillbringade fyra timmar på skolan ändå. noli4. Och repade. somsagt. När vi ä n t l i g e n  var färdiga där, tog vi och kidnappade Matte så att vi kunde baka tårta till en viss Peter som fyller gubbe idag ;) Den blev vackrast!


Speciellt snyggt tycker jag att den rosa grädden och ljuset var, strösslet var också ett plus i kanten.

Ikväll blir det nog mest plugg tror jag. har lite läxor som jag måste jobba i kapp med, men jag känner mig inte så där supermotiverad :/ Hade hellre träffat någon och myst. Som tur är så är det ju åtminstone något positivt som händer ikväll ikväll, men mer om det seeeen.. ;)

later!


Tillbaka till internetrymden

Deep breath.

Jag har skött mig dåligt känns det som. När jag till och med får kommentarer om att jag borde börja skriva inlägg igen, då är det illa. ;p

Tänkte väl skriva om anledningen till avståndstagandet, men nej. Det gör fortfarande ont. Det behöver ni inte vet. Jag har bara inte känt mig på humör helt enkelt.  Det räcker så va? Men som ni kanske märker så har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat till layouten. Ganska stor skillnad va? Men jag tyckte att den blev ganska stilren och fin iallafall. :)

Ikväll blir det nog en sådan där allt-på-samma-gång-kväll. Jag kommer nog att updatera en hel del, för att ta igen lite av den förlorade tiden så att säga.

Enjoy!

Quick as possible!

wow, nu blir det en riktig snabbis här! ;D

Är ÄNTLIGEN klar med den förbannade läsloggen. Känslan av frihet som infinner sig när man är fördigpluggad är så underbar. En hel helg utan plugg alltså! Alla de där "att göra prylarna" på mobilen med ett stort rött ! efter är nu avklarade såjäkla skönt!

Vädret är dessutom jättevacker och kylan har verkat gett med sig lite = lycklig Hanna. Allt känns ju mycket lättare då? :)

Tog en sväng på stan med lite folk i det fina vädret nyss, men när jag kom hem såg jag att mina reservationer på bibblan hade kommit, så då rusade jag hit och lämnade dels igen alla mina 27 (!!) lånade böcker x) Gaaaanska tugnt :p Boken är nr.3 i "twilight" serien, som jag har stått i kö på i flera veckor xp. Är det inte typiskt att jag som faktiskt läst serien innan den blev film, och när det kommer ut en ny bok så blir jag den som är sist i kön då twiligt hysterin är total?! Lite surt var det, men nu har jag den i min hand iallafall, mohahhahw ;D

nu bär det av till Birsta mina små! ♥

Det känns som om att plugga är det enda jag gör..

Puh, har nu stretat mig igenom både författarportättet, miljön och lite finslip/tilllägg, på resten, nu får det räcka för ikväll x) Känns ganksa bra ändå att jag nu är nästan helt klar med kladden, nu är det bara kladd nr.2 och renskriften kvar så är jag klar :) (Ja, jag är überpetig!) Så nu kanske man kan tänka på något annat ett litet tag, tex. om Lollo vill ladda em mina låtar?! (a)

Nejdå, men ändå, nu kan lite viktigare saker få ta upp min tid också. Som att ringa syon på skvadern kasnkekanskekanske?



Appropå ingenting så börjar jag känns mig lite less på layouten, (förlåt Kia! ) Den är ju asfin och så (a) men jag skulle vilja byta plats på det bruna och det vita tror jag.  Får fnula lite på det. Hur tycker ni?


Läsloggen..

Fy, den är inte kul att skriva. En uppsats i svenska på minst nio sidor..*rrryyys*
Bäst jag fortsätter, tänkte mest visa på ett livstecken så ni vet vad jag är upptagen med ;)

Collage, badkläder



Jag har redan börjat kika på badkläder inför sommaren -09, tönt jag vet. Allt ovan från H&M. Tänk att trippa runt på de där beiga highheelsen med solglasögonen på den sommarfräkniga näsan i en ursöt bikini? Det ni :D

Sunshine in my heart

Solen skiner, jippie. eh, okey, den skiner nästan. Men ändå! Lite roligare än snöstormen iaf. då jag faktiskt tänkte sticka näsan utanför dörren idag ;) Eller, en liten snabbis ute blev det ju igår kväll, tur det! Men annars kände jg mig som värsta huskatten.

Lite vaga planer för dagen har jag nog. Bla. så måste jag (jag hatar det ordet förressten,- måste. mååååste måste.  urk) ta tag i läsloggen :( Sedan så skulle jag och Louise ta en sväng ner mot stan för att kika på en rosa (ja rosa :D ) soffa till moi, får se om jag gillar den. Men resten av dagen är ganska öppen :)

Justja! Ni kanske märker att jag är hemma idag. yesyesyes :D Skolan har nämligen stängningsdag idag så alla är lediga, tackochbock. Imorgon bli en rätt skön start på veckan med slslomåkning från 9-13 =) Appropå det så måste jag kolla att jag ens har några skidor, hjälp.

Vad ska ni hitta på idag då? (: ♥

Pluggishen

Jag försöker plugga men de går inge bra :( Läslogg är så sjukt tråkigt! Det står still i hjärnan. Nio olika synvinklar på en bok. Det ni. Har istället suttit och gjort lite andra läxor som inte har någon deadline förrän om flera veckor. Visst är det surt att det enda man inte vill göra, är det enda som man måste göra, den ska nämligen in på torsdag - senast. Satt nyss och försökte skriva "egna kommentarer" men frågan är den om jag verkligen vågar skriva var jag tycker. Säger jag sanningen att boken var så tråkig att jag var nära på att byta flera gånger blir jag nog hudflängd av majsan, jag menar; förolämpa en av tidernas största författare inför svenskaläraren, Nejtack!

Suck, sitter jag här kommer jag ju heller ingen vart, det är nog lika bra om jag återgår till pluggandet. Eller, jag måste ju städa toan också, kanske borde göra det först? För visst borde hemmets hygien gå före någon liten uppsats som ska in på torsdag, det är ju lång tid dit, visst? :D Så gör jag , hehe-....



GG tillbaka i rutan

Marias lycka är gjord skulle jag tro. För gissa vad som börjar ikväll klockan sju? Jepp, GossipGirl i alla ära. Som vi längtat :D Härligt! Såg också att det är något slags topmodel martaon fram till klockan fem som kanske är värt att kolla på? Får väl bli någon slöga belöning om jag orkar ta mig i kragen och städa upp här hemma.




Goodmorning snowstorm

Godmorgon!

Eller ja, morgon är det väl kanske inte men nu när det väl är helg och man inte har något speciellt inplanerat, då ska man väl passa på att sova ut ju. ;)

Gud vilket väder det är ute! Det har ju varit snöstorm ute hela natten (tacktacktac natta för skjutsen, hade vi gått, hade vi nog dött ;D ) Redan när vi kom hem igår hade det kommit kanske två decimeter, och inte verkar det ha avtagit något. Men det tycker jag bara är mysigt :) När det är helg alltså, jag älskar ju när det stormar ute och så, så man kan ligga i sängen i evigheter och dra sig utan dåligt samvete och kika ut på snön som rasar utan för fönstret. Mys på hög nivå ♥

Nu lockar dom med semlor ute i köket, gotta go! ;)




Bilderbilderbilder?

Jag har kommit på en sak. För dom som kikar in här för första gången så måste ju det här se ut att vara en grymt tråkig blogg! (eller det kasnke den är även för dom som fortsätter att läsa xD menmen) Eller alltså, den är ju liksom brun/svart med nada bilder. Framförallt det där med bilderna stör mig. Jag som gillar det estetsika så mkt... Måste bli bättre på det där ;) Men, vad vill ni då se? Bara för att så har jag bestämt mig för att ta kort på min ursnygga klocka, ni måste ju få se den tänkte jag ;)  Kommer säkert upp senare ikväll isåfall. :) ♥



Eller vill ni tex. saker som jag illustrerat? tyvvär så är kvalitén sämst isåfall. Kolla bara ^. klickbar

Update

Hej alla lördagsslöa människor :D

Gårdagskvällen blev riktigt mysig! (som väntat ;] ) Vid sju kom M förbi och droppade av sina grejer innan vi gick hem till J.
Kvällen fick en lite oväntad tvist dock, innan hemgången. ;p. När vi kom hem kurade vi ner oss under täckena med glass och film :D <3

Idag har jag hunnit sett inte mindre än tre filmer! Är man lat så är man, pyjamasen fick sitta på ända tills nu :]

Hur blir kvällen då? (:

Be your guide

Wow alltså :] Be your guide - Irma


Ensamhet

Lägenheten är tom sånär som på mig och los gatos. Och fy vad ensam jag känner mig. I vanliga fall brukar det ju vara skönt att för en gångs skull vara ensam men...nej. Tomt och ensamt. :/ Tur att Kvällen ser ut att fyllas med folk åtminstone. :]

hehe, appropå kokos, skulle ju vara hemma och vänta in päronen såå, jag hann läsa lite, närmare bestämt tre böcker, i like xD

Händelseförlopp, tanke nr:

  1. Okeey, då ska vi se om det funkar då, spänningspänningspänning
  2. Yes! Det funkade! Jag är proffset! (typ)
  3. Går till datan och loggar in
  4. komigen då ladda!
  5. ......%¤¤&# what! den här hade ju msn förra gången jag var inne på den?!
  6. vad har hänt+
  7. det här msn behovet börjar nu att kännar patetiskt
  8. äh, palla, jag drar och lånar några böcker och får sedan gå hem och tackla undan lillasyster
To be continued.....

At the library

Sitter på bibblan nu, ville åt en data med msn och lillasystern har snott den bra hemma, tur att det är så nära. Meeeen, inget är ju perfa, såklrt att den data jag vale inte hade msn. fan. Kan man byta? Eller är det nåt såntdär med att man bara får boka en per dag? neeej, så kan det inte vara va? Måste ju prova... dessutom är det bara tjugoåttasju minuter kvar tills dom stänger.

Snabba Onsdagen

Jadu, skoldagen gick ovanligt snabbt idag, kände på något sätt som om lektionerna var kortare än vanligt?
Jag har äntligen börjat komma någonvart med min läslogg förresten :D

Resten av dagen är ganska oplanerad faktisk :) Känns som om jag har kommit in i någon ny fas typ " ta det luuuugnt" fasen ;) Fast den kommer nog att rubbas i morrn då dagen verkligen är fullspäckad! Det som orar mig mest är det nationella provet i svenska - skriftligt. Då vi ska sitta instängda i aulan i tre timmar och bara skriva! scaary :P HAr en känsla av att det kommer att finnas flera lite cola/energidrycker och tiotalskilo med godis m.m. ;) Typ enda gången skolan tillåter sånt, så man måste ju passa på ;D

c ya ♥


Måndag

Det blev en lång dag i skolan idag, med tre timmar förberedande inför nationella provet. Jag säger bara: seeeeeegt. Kom inte hem förrän fyra, fick snabba i mig lite fika och sen dra ner på kören :] kärlek på musiken btw <3

Känns lite läskigt med nationella proven i svenska - läsa. imorrn! 80 minuter så man bara ska sitta och läsa och svara på frågor. aaah

Ska nog bara ta det lugnt ikväll tror jag :) Tänk, en hel kväll utan plugg elr liknande! :D

Söndag

När jag väl var klar med hemtentan (fast efter att ha varit hos L börjar jag tro att jag inte är det..hmmm -.- ) Så fixade jag mest lite här hemma, ringde lite folk och så. Men efter ett tag började jag att känna mig rast lös ;) Så jag tog en prommis hem till L i det urfina vädret och köpte med mig lite glad/pluggis mat :] Eftersom att hon egentligen skulle plugga och inte hade tid att träffa nån, höhö x) Resten av dagen tillbringades där, pluggandes. lite iallafall.. ;D

Har precis tagit ett varmt bad så nu luktar mitt hår honung/vanilj? asgott iaf. ;] Och från köket börjar det nu att lukta vaniljbullar... brb. ;D

Finished

Så var man då äntligen klar med hemtentan! Känns asbra. Kanske inte att den blev en mvg. grej, men jag är nog ganska nöjd ändå :)

Idag har jag faktiskt ingenting inplanerat, det känns otroligt skönt, att bara ha en fri dag :D Fint väder är det ute också, fast vettefan om jag orkar pallra mig ut ;) Borde väl iof. läsa ut förnuft och känsla men jag har nu inte så mycket kvar på den, så det hinner jag nog :) Ska nog prioritera vännerna lite först, känns som om skolarbetet har kommit i första hand hela den här veckan nu x) kanske inte så konstigt med tanke på att vi har haft en massa prov den här, och de kommande två, veckorna ;p menmen, vad ska ni hitta på idag då? =)




RSS 2.0