Bitchfight, Promnight and a few pics

Hej igen!

Så har jag äntligen lite tid att updatera då :) Jag skrev visst om Cabarén senast huh? Shit, det känns som om cabarén var för hur länge sedan som helst :o fast egentligen har det ju bara gått knappt tre dagar. omg. Okey, snabb dragning då:

Tisdag - Smitingedag på skolan från 9-13. Tillbringade dagen med att spela volleyboll, "bada" och hänga med vännerna. Eftersom att ingen har nämt det så bara måste jag ju nämna det urartade vattenkrig som också uppstod ;) Bitchfight hellyeah. -.- Kvällen vart sjukt lugn i jämförelse, en promenix i det dunderfina vädret bl.a. :)

Onsdag - Var på skolan kanske en och en halv timma innan vi drog på vårkalaset där en massa band skulle spela - dock spöregnade det 24/7 så det slutade med att jag drog hem ist. Jag och Louise fixade oss här hemma innan Balen som drog igång vid sex. Skitläskigt att cruisa förbi alla som värsta kändisen kan jag tala om, det där om att stå i spotlighten är inte riktigt min grej ;) Balen blev faktiskt sjukt mycket roligare än vad jag förväntat mig :D Alla dansade mest hela tiden och man kom varandra närmare (: Surt att man ska göra det precis innan vi ska splittras bara ;p Kristinaplan mitt i natten till tre ungefär, trötthög hej? ;)







Orkar inte ladda upp alla bilder här ;) Kika facebook om du är intresserad

Torsdag - Fick sovmorgon till tio (turligt nog ;;) Letade mig sedan hem till vår mentor för att grilla - mentorsdag youknow ;p Hängde sedan med grabbarna ett tag tills frida duschat klart (världens segaste männsika på att duscha btw ;D <3) For sedan hem till henne och chillade. Orkade inte göra mycket mer ansträngade grejer idag x)

Pusshejleverpastej;;

Btw; Imorrn är det vattenfast som gäller!

Kommentarer
Postat av: frida

hehe(a)<3

2009-06-11 @ 21:21:33
URL: http://burymylies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0