Söndag jähä

Heei :)

Blev ingen updatering igår, var i s-svall hela dagen med frida. Hade sktikul :) Dock råkade jag nästan sabba allt genom att glömma att ställa klockan, så när frida ringde och sa: nu är vi här, kommer du eller? fick jag världen panik och kastade på mig först bästa, slängde ner sminkgrejor osv. i en gammal ryggsäck och kutade ut xD Såå fint.

När vi kom fram dit så skulle fridas mamma vara med på nån drakrodd(?) och vi skulle passa nåns skitungar(hehe, barn är onda!) meeen, det visade sig att dom inte visste om att vi skulle vara barnvakt, utan trodde att vi var några random skumma äldre som följde efter dom x) = lyckat.

Drog sedan runt på stan och kikade - glass! So important. ^.^

Så att vi skulle överleva bussresan var vi tvungen att köpa liiiiite godis (a) när vi sen kom fram drog vi på donken och ååååt.
Vi var för trötta/sega (man blir det om man måste upp tidigt - jag kommer inte överleva när skolan börjar....-.-) Så vi krashade at my place och kollade film hela natten istället :D Om ni gillar kiera nightley måste ni se the duchess! <3 Robban kom även förbi (?, haha)

Segheten sitter kvar än idag, urfint väder ute, men jag tänker landa i soffan med myskläder och kolla på bring it on: all or nothing ist. ^.^ *nöjd* Palla vara hurtbulle lixom ;) ♥

Kommentarer
Postat av: frida

hahahah, jag antar att jag är skyldig dig en gentjänst efter igår;)

2009-08-09 @ 15:12:12
URL: http://burymylies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0