Weekday

Oj, nu var det hela tre dagar sedan jag bloggade, men jag var ju somsagt i stockholm och hade roligt :D Då blir det lixom inte så mycket tid över till bloggning ;)

For ner dit i fredagseftermiddag. Hade en timma på mig att göra hundra grejjer som det kändes, blev lite svettigt när jag skulle hämta pengarna på banken, lämna cv, packa det sista, och göra litte andra grejjer på under 60 min, men jag klarade det ;D Sedan väntade en ca. 5 timmar lång bilfärd. När vi kom fram vid sju-nio (ingen koll här inte ;P ) bessade vi pizza och städade lite på marias pappas kontor, där vi bodde, innan vi blåste upp megamadrasserna och trixade lite med balklänningsadresserna, innan vi attackerade megamadrasserna tog vi en sväng runt området ;).

Lärdag morgon hade vi ställt klockan och gav oss iväg tills dess att affärerna öppnade, vi hade ju en massa shopping framför oss ;D Något som jag blev grymt överraskad över var att det var tjugo-tjugofem grader ute! Vi gick runt i stan med kortkort och tisha och svettades nästan ändå :D Ashärligt. M&L hittade sina klänningar relativt snabbt innan så vid två tog vi en sväng in på 7eleven och köpte smooties/slushies och choklaskaka, drog sedan till hötorget där vi köpte lite färska gubbar som vi avnjöt i solen :D Efter det blev det lite allavrlig shopping. ;) Det var nästan 100grader i butikerna! Och miljoner människor. Hittade en hel del grejer för att vara mig, bland annat ett par übersnyggagrymma skor till balen ^.^ happyyy... Om jag hinner/pallar kan jag slänga upp några bilder på inköpen =) På kvällen käkade åkte vi tillbaka till lägenheten, bytte om, och drog iväög och åt på någon resturang ;p m.m.

Söndagen vaknade vi återigen upp tidigt (känns som om jag inte har sovit ut något what so ever under helgen) packade ihop allt och drog in till kistagallerian, där kollade vi mest och åt lunch innan vi skulle åka hem :) Btw, hittade världen ballaste smyckesbutik när vi skulle åka, vill-ha-allt. Bilfärden tillbaka tog logiskt nog lika länge den, och whopps var man hemma ;) (inte särkilt mycket whopps då, när lollo fick psykbryt och började attackera mig och mobilen xD ) Hemma fick jag världens energi och städade rubbet. xD Väldigt varmt även här uppe :O ?! najsigt :)

piuh, vilket långt inlägg det här blev ;p tror knappast att ni orkar läsa mer, huh? ♥


gubbegubbegubbe, mina converse och lollos kasslerskor ;D BARBENT! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0